2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حریم سلطان رو دیدم ولی ماه پیکرو نه

حریم سلطان وقتی خرم جوون بود قشنگ بود و ابراهیمم زنده بود.. بعد که بازیگرش عوض شد بدم میومد ازش 🤥 مخصوصا اون لباسای زشتی که میپوشید و یقه ش یه دکمه داشت تا عکس بفرستم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

حریم سلطان رو دیدم ولی ماه پیکرو نه حریم سلطان وقتی خرم جوون بود قشنگ بود و ابراهیمم زنده بود.. بعد ...

عه من خودم بخاطر مریم اوزرلی میخواستم ببینمش اگه عوض میشه بازیگرش که دیگه نبینم

خدایی این چه یقه و لباسیه 😫

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

مریم از دوس پسرش باردار میشه و دوس پسرشم انگار گردن گیر نبوده و کلا عادت ب تعهد نداره .. 

مریم هم کلی افسردگی میگیره و ناراحتی ولی میگه بچمو نگه میدارم و بعد هم از سریال جدا میشه میره المان .. الان دوتا دختر فکر کنم داره نمیدونم از کی‌ان .. 

و اگر دقت کنید از اول فیلم تا اون قسمتایی که دیگه میخواد بره ، صورتش لاغرتر و شکسته تر شده .. ولی اولش خیلی صورت ناز و تپلی داشت 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این الان چه ربطی به مریم اوزرلی داره کاش حداقل یه بازیگر خوشگل میاوردن جاش

همین 😂 شاید خوب بازی میکنه که اوردنش .. 

ولی این بازیگر دیگه لوند و دلبر نبود و دیگه سکانس عاشقانه و بوسه و از این چیزا نداشتن با سلیمان 😆

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آخی طفلی به اون خوشگلی خاک بر سر دوس پسرش دیگه چی میخواسته

کلا زن باره بوده و میخواس بدور از تعهد و مسئولیت ازاد باشه انگار .. و فکر کنم خود دوس پسرش از عوامل سریال بوده 🤔

مریمم انگار فرهنگ بیش از حد بی بندوبار ترکیه شوکه ش کرده بود نسبت ب المان 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2790
2778
2791
2779
2792