2777
2789
عنوان

ریزش شدید مو😭

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 30 پست
و اینکه بفهمید برا چی داره میریزه تا درمان مناسب ش رو پیدا کنیو استرس تنبلی تخمدان ب هم ریختگی هورمو ...

به هر کی میگم‌ میگن‌ طبیعیه‌ بعد‌ زایمان‌ ولی من کچل شدم

استارتر تجویزاتی که دوستان کردن مادامی که نفهمی علت اصلی ریزش چیه از هورمونه یا از خون یا دلایل دیگه بدردت نمیخوره

باید ریشه یابی بشه بعد درمان 

•در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آن جا، ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند🌿🤍• میهن دوست 🇮🇷• فیلم باز🧋🍿• عاشق بارون🌧️• اهل شعر🕊️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دارن ویتامینه

گلم من اگ بخوام یکی رو نگ کنم باید چطوری بکنم ؟

(اگ بت گفتم شما حرف بعدیتم درسته دیگه خودت بفهم چی((🐶))فرضت کردم😁) اگه با نظراتم مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی (،بزنیم جواب نمیدم){{{ببین تو نمیدونی من چیا تجربه کردم ،نمیدونی چیا ب سرم اومده ،نمیدونی چیا کشیدم چ حسایی تجربه کردم ،نظراتی ک میدم لطفا بر اساس سنم قضاوت نکن،من دارم طبق چیزایی ک تجربه کردم نظر میدم }}}     عاشقه رنگه چشاشم ،و صدایه خنده اش مستم میکنه،از موهاش نگم که کله قشنگی های جهان ماله اوناس،مردونگیه صداش آرام بخشه و خلاصه تمام حس های خبع من مربوط ب #اونه از ۱۴۰۲/۲/۱نیستش )💔ببین تو هیچ وقت نفهمیدی ولی همه ای زندگیه من بودی ٫هیچ‌وقت نفهمیدی ولی اگر یه روز نبودی من نفس کشیدنو فراموش میکردم ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی غیره تو کسی نمیومد ب چشمم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من به خاطره تو خیلیارو رد کردم ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من ب خاطر رفتنت اعصابو‌ روانمو از دست دادم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی تو اولینو اخرینه من بودی ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی با بودنت آرامشو اوردع بودی٫هیچ وقت نفهمیدی ولی هر کی پشتت بد گف پاره شد ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من خیلی از کاراتو فهمیدم ولی ب روت نیاوردم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی شده بودی اندازه ای مامانم عزیز٫ هیچ وقت نفهمیدی ولی ب خاطرت دستام خط خطی شد ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من فقد عاشقت نشده بودم ،دچارت شده بودم،مجنونت شده بودم ،شیفته ات شده بودم ،و تو بخشی از قلب من نه٫تمام قلب من بودی!)+
چه دکتری برم که تشخیص بده؟

پوست و مو

•در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آن جا، ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند🌿🤍• میهن دوست 🇮🇷• فیلم باز🧋🍿• عاشق بارون🌧️• اهل شعر🕊️

گلم من اگ بخوام یکی رو نگ کنم باید چطوری بکنم ؟

اول @ بذار بعد اسمو بنویس و اگه اعداد داره انگلیسی باشه! 

به اول @ و اخر اسم ضربه بزن و صبر کن گزینه اسم ها بالا بیاد.... بعد رو اسم طرف کلیک کن تگ میشه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
دکتر باید بنویسه‌ یا داروخونه‌ ها‌ دارن؟

سلام عزیزم من سر دخترم به شدت موهام ریخت حتی دیگه تو خونه خجالت می‌کشیدم بدون روسری باشم آنقدر ترسیده بودم ولی بعد ۵ ماه کم کم برگشت خوشبختانه هر چند به خوبی قبل نشد ولی عالیه باز خداروشکر .شما هم نگران نباش ان شالله برمیگرده

اول @ بذار بعد اسمو بنویس و اگه اعداد داره انگلیسی باشه!   به اول @ و اخر اسم ضربه بز ...

@اصیل_مستقل  

(اگ بت گفتم شما حرف بعدیتم درسته دیگه خودت بفهم چی((🐶))فرضت کردم😁) اگه با نظراتم مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی (،بزنیم جواب نمیدم){{{ببین تو نمیدونی من چیا تجربه کردم ،نمیدونی چیا ب سرم اومده ،نمیدونی چیا کشیدم چ حسایی تجربه کردم ،نظراتی ک میدم لطفا بر اساس سنم قضاوت نکن،من دارم طبق چیزایی ک تجربه کردم نظر میدم }}}     عاشقه رنگه چشاشم ،و صدایه خنده اش مستم میکنه،از موهاش نگم که کله قشنگی های جهان ماله اوناس،مردونگیه صداش آرام بخشه و خلاصه تمام حس های خبع من مربوط ب #اونه از ۱۴۰۲/۲/۱نیستش )💔ببین تو هیچ وقت نفهمیدی ولی همه ای زندگیه من بودی ٫هیچ‌وقت نفهمیدی ولی اگر یه روز نبودی من نفس کشیدنو فراموش میکردم ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی غیره تو کسی نمیومد ب چشمم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من به خاطره تو خیلیارو رد کردم ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من ب خاطر رفتنت اعصابو‌ روانمو از دست دادم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی تو اولینو اخرینه من بودی ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی با بودنت آرامشو اوردع بودی٫هیچ وقت نفهمیدی ولی هر کی پشتت بد گف پاره شد ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من خیلی از کاراتو فهمیدم ولی ب روت نیاوردم٫هیچ وقت نفهمیدی ولی شده بودی اندازه ای مامانم عزیز٫ هیچ وقت نفهمیدی ولی ب خاطرت دستام خط خطی شد ٫هیچ وقت نفهمیدی ولی من فقد عاشقت نشده بودم ،دچارت شده بودم،مجنونت شده بودم ،شیفته ات شده بودم ،و تو بخشی از قلب من نه٫تمام قلب من بودی!)+
اول @ بذار بعد اسمو بنویس و اگه اعداد داره انگلیسی باشه!   به اول @ و اخر اسم ضربه بز ...

مرسی عزیزم الان شمارو تگ کردم 

ببخشید اذیت کردم❤️🥲

مرسی عزیزم الان شمارو تگ کردم  ببخشید اذیت کردم❤️🥲

خواهش میکنم گلم این چه حرفیه😍💙

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

اول اینکه باید آزمایش بدی 

اگه کمبود ویتامین د یا کمبود خون یا هرچی داری برطرف کنی 

راهکار های طبیعی آب پیاز قبل حموم نیم ساعت 

همچنین رزماری هم خوبه چند ساعت قبل حموم 

موهات با آب سرد بشور 

اصلا شونه نکن صبح بیدار میشی با شانه چوبی موهات اوکی کن با گیس کن یا ببند تا فردا 

ساقه هم بعد حموم وقتی موهات خیسه روغن آرگان بزن 

خواهش میکنم گلم این چه حرفیه😍💙

فداتشم💜😍

گلم منم میخام زینک بخورم 

چن بسته باید بخورم؟

بعد چ ساعت هایی؟

برگشت مدارع؟

بیوتین و قرص مولتی دیلی شرکت دانا 

منم عین تو شده بودم بخدا هزار تا مکمل گرون مصرف کردم آین دو تا فقط جواب دادن

مولتی رو دکترم نوشت تا دیدم گفتم این چیه اخه قیمتش بار اول ۵۰ بود الان بیشتر شذه حدود ۱۰۰ 

داروخونه می ده 

بیوتین تزریقی هم هست ک خیلی عالی جواب می ده (از خانواده ی  ویتامین ب هست) اگه خواستی قرصشو بگیری بیوتین ۵ هزار بخر اگه  دوز پایین تر خریدی روزی دو تا بخور

امتحان کن ضرر ک نداره بعد زایمان اکثرا اینجوری می شن

فداتشم💜😍 گلم منم میخام زینک بخورم  چن بسته باید بخورم؟ بعد چ ساعت هایی؟ برگشت مدارع؟

خدانکنه💙

بستگی به ریزشت داره

من هفته ای سه بار مصرف میکردم

نیم ساعت قبل ناهار باشه بهتره

نه عزیزم