2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از تمومش خبر دارم

زندگی مشترکه دیگ باهم ساختیم باهم پیش میبریم

خودشونم زیاد نظرمنو میپرسن مشورت میگیرن

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
😂😂 چه خووب برا ما هنوز خیلی مونده به این دوران برسیم البته اگ برسیم

میرسین انشاالله🙏

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
درامدشون خوبه؟؟ بازم استرس داری؟  خیلی سخته من میخوام خودمو بزنم ب بیخیالی نپرسم ندونم نمیشه😕

خداروشکر بدنیس میگذرونیم

رانندس همیشه نگرانشم

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

از حقوقش اصلا خبر ندارم،میگه کمه وای هیچی نیست  ندارم نیست

شوهر منم همینه منتهی کارش ازاده

درامدشم زیاده ولی همیشه ناله میکنه که نداره

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
نگران همیشه هستم  نگران استرس و فشار کاریشون  خیلی مسائل و بهم نمیگن میگه بیخود نگرانت ک ...

شوهر منم میگه مهم نبود نگفتم ، انگار من اورانیوم غنی میکنم ، اون که میخواد برام حرف بزنه ، من دست از کار میکشم 😐