2777
2789
عنوان

وقتی میخنده بهش بگو ...

192 بازدید | 13 پست

وقتی میخنده بهش بگو:

«دلم میخواد همیشه خوشحال ببینمت

‏اول به این خاطر که لایقش هستی

‏و بعد به این دلیل که لبخند تو

‏قشنگ ترین چیزیه که در این دنیا دیدم

‏و تو رو اینجوری توی ذهن و قلبم‌ دارم..!»

| سپهر خدابنده |

اگه منم یادم‌نره اون فک میکنه گل زدم

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امروز عاشقانه شوهرمو نگاه کردم گفت چیه خسته ام میخوام بخوابم دیگه فکر کرد چون امروز زیاد خوابید دوباره میخواست بخوابه بهش بد نگا کردم🫠

از خدا که پنهون نیست ولی تا می تونید از بنده هاش پنهون کنید🦋

وقتی میخنده نگو دلم میخواد همیشه خوشحال ببینمت. 

بگوو:یه مسواک می‌زدی دلبررررر

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
حالا شاید از پشت تلفن خندید. 😁

جهت طنز بود ..با اینکه طبع هنری دارم ولی اعتقادی به عشق زمینی ندارم متاسفانه یا خوشبختانه

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
امیدوارم تو آسمونها پيداش کنید. 😁 البته اینم جهت مزاح بود.

😂تیر خلاصی زدی بر جانم که تا عمق روحم را به آتش کشید جانا

آره دیگه، حافظ می فرماید: بر چشم دشمنان تیر از این کمان توان زد. اینم جهت مزاح بود. 😁

حافظ یجای دیگه هم میفرماید:ما بی غمان مست دل از دست داده ایم ..این دیگه جدی بود ..ربطی نداشت 😄ولی خوب ی شرح حال مختصر بود

حافظ یجای دیگه هم میفرماید:ما بی غمان مست دل از دست داده ایم ..این دیگه جدی بود ..ربطی نداشت 😄ولی خ ...

سعدی هم می فرماید: چون دلارام مي زند شمشير 

سر ببازيم و رخ نگردانیم 🥲

سعدی هم می فرماید: چون دلارام مي زند شمشير  سر ببازيم و رخ نگردانیم 🥲

سلام 😻اومدم. 

آمده ام که سر نهم ..عشق تو را به سر برم  

مولانا