zhanet_ring مدیر استارتر عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 440 عنوان لیزر موی زیربغل ؟ 90 بازدید | 4 پست من داخل یه پست توی اینستاگرام خونده بودم که بهتره بخش زیربغل، کشاله ران و همینطور زیرناف رو لیزر نکنید.. میدونین چرا؟ ینی اینکه برای بدن یا غددلنفاوی مضره؟ وقتی بهت میگَن دیوونـه .. . یادت باشه ایده های فوقالعاده ازذهنهاے معمولی بیرون نمیاد .. . 1403/03/23 | 19:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همسر_مهدی_احمدوند عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 33798 آره کلا جایی مثل زیر بغل رو نباید لیزر کرد یا حتی مام هم نباید بزنیم هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
zhanet_ring مدیر استارتر عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 440 آره کلا جایی مثل زیر بغل رو نباید لیزر کرد یا حتی مام هم نباید بزنیم یعنی بنظرت به غددلنفاوی آسیب میزنه؟ درسته.. میگن که بخش سموم بدن ازین قسمت خارج میشه وقتی بهت میگَن دیوونـه .. . یادت باشه ایده های فوقالعاده ازذهنهاے معمولی بیرون نمیاد .. .
همسر_مهدی_احمدوند عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 33798 یعنی بنظرت به غددلنفاوی آسیب میزنه؟ درسته.. میگن که بخش سموم بدن ازین قسمت خارج میشه آره دقیقا و موهاش هم باید در بیاد و خودمون شیو کنیم که سموم دفع بشه هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
zhanet_ring مدیر استارتر عضویت: 1403/03/16 تعداد پست: 440 آره دقیقا و موهاش هم باید در بیاد و خودمون شیو کنیم که سموم دفع بشه آره ازین نظرهم درسته وقتی بهت میگَن دیوونـه .. . یادت باشه ایده های فوقالعاده ازذهنهاے معمولی بیرون نمیاد .. .