2777
2789
عنوان

دبیرستانی ها .

164 بازدید | 14 پست

غمگینم 

یه امید اندکی ته قلبم بود برا اینکه تاثیر قطعی معدل حداقل یازدهم تو کنکور ۴۰۴ تاثیر نداشته باشه حالا دوازدهم رو میخوان تاثیر بدن ولی دهم و یازدهم رو نه ...که با این پیام مواجه شدم 

بغض دارم شدیداً 

ولی باید قوی بمونم من میتونم 

یازدهم ترمیم میزنم نهایتش همینه 

( وی سعی در انرژی مثبت دادن به خود دارد . پریود هستم نمی‌دونم چرا انقد بغض دارم )

🔴 وزیر علوم: مصوبه تأثیر معدل بر کنکور تا چندسال تغییر نمی‌کند/ دانش‌آموزان نگران نباشند

🔹 محمدعلی زلفی‌گل در پاسخ به «قدس‌آنلاین»: شورای‌عالی انقلاب فرهنگی بر اساس مصوبه‌ای که داشت از سال گذشته مقرر کرد معدل دانش آموزان در پذیرش رشته های کنکور تأثیر (۵۰ درصدی) داشته باشد که امسال اجرا می‌شود.

🔹احتمالا تا چندسال آینده این مصوبه اجرا خواهد شد و عدم ثباتی وجود ندارد و خانواده‌ها و دانش‌آموزان نباید نگرانی از این بابت داشته باشند.

📚 @hamclasix 📚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🔴 امینی مصحح زیست شناسی : میانگین نمرات زیست هر سه پایه حدود ۱۱ بوده و وضعیت جالبی متاسفانه نداشته تاکنون ، یک نمره ۲۰ و نمره زیر ۱۰ زیاد داشتیم حتی ۲۵ صدم !!!

🔹وی افزود : پاسخنامه یه سری ایرادات داره که امیدواریم اصلاحیه بخوره و به نفع دانش آموزا باشه.

ای کاش می تونستم بغلت کنم . نه می تونم بگم مهم نیست نه می تونم بگم شرایط خوب میشه . تنها چیزی که دارم برای گفتن اینکه خدا هنوز کنارته . هنوز کلی قشنگی تو دنیا هست که تجربه نکردی

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم 🤍

وای خدا 😭

من علاوه بر این اگر زیر ۱۴ بشم از مدرسه مون اخراجم میکنن اینقدر استرس دارم پانیک گرفتم و بی خوابی 

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
همتون زیر ۱۴ میشین

نه بابا ۱۴ چی 

دوستام پاسخنامه رو چک کردن میگن خرابشون ۱۸ بوده یا ۱۷

من سر امتحان فنون از فشار عصبی دستام می‌لرزید استرس گرفتم نیم ساعت تایم از دست دادم 

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
بخوان اخراج کنن باید کل مدرستونو اخراج کنن با این وضع نمرات

خدا کنه همینجوری که شما میگی باشه 

ای کاش می تونستم بغلت کنم . نه می تونم بگم مهم نیست نه می تونم بگم شرایط خوب میشه . تنها چیزی که دار ...

حقیقتا با خوندن پیامتون واقعاً حالم بهتر شد یه منبع عظیمی از انرژی مثبت به سمتم سوق دادین امیدوارم خدا تو زندگیتون بهتون خیر و شادی ببخشه یه دنیا ممنون ازتون :)

یعنی چی ببخشید متوجه نشدم امسال خب دوازدهم ۵۰ درصد تاثیره ولی سال های آینده چی سه پایه تاثیر داره دی ...

کنکور امسال ، تاثیر معدل دوازدهم هست 

کنکور ۴۰۴ تاثیر معدل یازدهم + دوازدهم 

کنکور ۴۰۵ تاثیر معدل دهم + یازدهم + دوازدهم