2789

هیچ کاری

تورم باید رفع بشه 

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بنظرم الان دیگه ارث و میراث کلون جوابه 

دقیقا

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

و اینکه افرادی که خیلی ثروتمند هستند فقط بچه دار بشن تا در اینده هم بتونن تامینشون کنن

تلخه ولی واقعیته

ریپلای نزنید

وضعیت اسفبار بوجود اومده تو جامعه شرایط اقتصادی رو خیلی کمرنگ کرده

درد چیز دیگه ای هست ولی همه چسبیدن به مساله اقتصادی 

اقتصادم خوب بشه کی میخواد دخترا رو از زیر لنگ و پاچه آقایون جمع کنه که اونا بخوان ازدواج کنن😐

منظورم مردمه 

واقعا چیزی نمیشه گفت 

فک کنم تنها راهش اینه ک همه مردم برای ظهور حضرت مهدی دعا کنن شاید اون موقع فرجی شد وگرنه از ساده گرفتن و طلا نخریدن و مهریه و توقع کم گذشته الان واقعا ازدواج کردن و خونه و وسیله برای شروع زندگی خیلی هزینه داره و خیلیا براشون تقریبا غیرممکنه تهیه اینا