2789
عنوان

من ی خنگم

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 51 پست

حاجی من از این کمتر میشم تلاشم برا گرفتن نمره ۷ هس😐😂

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
یه دختره زده تاتیک امتحان نهایی فیزیک گفنه 19/75میشک

دیدم ولی بدون اگ همیشه بالاتر از ت هست پایینتر هم هست من الان آرزوم بود نمره های تورو گرفته بودم،دعا کن بمبرم توروخداااا

خانم‍ِ اِلِ‍م‍ گفت‍: «تنها راه‍ یاد گرفتن‍؛زندگ‍ی‍ کردنه‍.....»💚☘️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دیدم ولی بدون اگ همیشه بالاتر از ت هست پایینتر هم هست من الان آرزوم بود نمره های تورو گرفته بودم،دعا ...

ییعنی من خوب دادم..... 

دعا کن که بیشتر از این بشم 

این کمترین نمره بود درنظر گزفتم

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

دیدم ولی بدون اگ همیشه بالاتر از ت هست پایینتر هم هست من الان آرزوم بود نمره های تورو گرفته بودم،دعا ...

مگه چندشدی؟ 

اسی یه چیز بهت بگما اینایی که می گن آره ما نوزده و بیست شدیم به خدا دروغ می گن    نمی دون ...

حالا درسته سخته اما اینجوری هم نیست که نباشه 

مثلا مصحح‌ میگه 

از ۳۰۰ نفر یکی ۲۰ عه ۲ تا ۱۹ 

گوجه سبز میقولی هستم 🥰 یک عدد کیدرامری 🐥

اسی یه چیز بهت بگما اینایی که می گن آره ما نوزده و بیست شدیم به خدا دروغ می گن    نمی دون ...

همه درسا بگه من 19/78میشم من باور میمنم ولی فیزیک نه بچه خررر خون مدرسمون فیزیک 17میکیره 

حالا درسته سخته اما اینجوری هم نیست که نباشه  مثلا مصحح‌ میگه  از ۳۰۰ نفر یکی ۲۰ عه ۲ تا ...

بله این تعداد آره ولی دیدی وقتی از امتحان می آی بیرون چه توی حضوری چه توی مجازی ار هرکی می پرسی یهو در می آد می گه آره من نوزده شدم مثلا از ده نفر هفت تاشون این طوری می گن دوست دارم بزنم تو دهن شون بگم گوه نخور بابا

استارتر دختر من دوازدهمه واسه همین کانالای کنکوری رو زیاد دنبال میکنم،تو کانالا زدن که مصحین میگن نمرات بچه ها افتضاحه خیلیا تجدید خیلی ها ۱۳،۱۴ اما وقتی میام نی نی سایت بدون استثنا همه ۱۹/۷۵،۲۰ بعد میگن واییییی دارم سکته میکنم بگین نمراتم کمه😐 حس میکنم میان اینجا نمراتشونو زیاد میگن تا رویای خودشونو تو دنیای مجازی برآورده کنن

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

همه درسا بگه من 19/78میشم من باور میمنم ولی فیزیک نه بچه خررر خون مدرسمون فیزیک 17میکیره 

اعصاب خودت و خورد نکن اینا اکثرا همون هایین که سر کلاس امتحان ادی رو شونزده می گیرن حالا می خوان چسی بیان... مخصوصا انسانیا خیلی این طورین

استارتر دختر من دوازدهمه واسه همین کانالای کنکوری رو زیاد دنبال میکنم،تو کانالا زدن که مصحین میگن نم ...

وولی من نمره واقعیمو گفتم وکمترین نمره کن میشم درنظر گرفتم مثل فیزیک 11جعرافیا 14