2789
عنوان

من ی خنگم

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 51 پست
بتظرت خوبه دادن من راستس نمره واقعی کذاشتم.... 

اصل تلاشته که کردی و شکر خدا کم نگذاشتی

حالا دنبال نقطه ضعفت توی درسا باش اونا رو برای بعد حلش کن 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
اصل تلاشته که کردی و شکر خدا کم نگذاشتی حالا دنبال نقطه ضعفت توی درسا باش اونا رو برای بعد حلش کن&n ...

ادم لجش میگیره تاتیک اینا که میگن من بیست میشم میمینخ

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ادم لجش میگیره تاتیک اینا که میگن من بیست میشم میمینخ

ببین فضا این مجازیه اسمش روشه اعتماد نکن پس ممکنه خیلی ها فقط ادعا کنند آیا به چشم دیدی ؟؟؟

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
ببین فضا این مجازیه اسمش روشه اعتماد نکن پس ممکنه خیلی ها فقط ادعا کنند آیا به چشم دیدی ؟؟؟

دوستام همینو میگن جالبه قبل ازامتحان سوال میکنم بلدنیستن

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

دوستام همینو میگن جالبه قبل ازامتحان سوال میکنم بلدنیستن

باور نکن بعضیا نمیخوان بگن چقدر بلدن

اصلا برات مهم هم نباشه خودت مهمی 

بعضی کاربرای نی نی سایت از سلاطین دروغگویی هستن ماشاالله وگرنه فیزیک سخت بوده تقریبا همه کم شدن( جغرافیا رو راستش نمیدونم ). در ضمن تو مگه دهم نیستی؟ اون دو تا درسو اگه تونستی سال بعد ترمیم کن بقیش اوکیه❤

دلم دیگر زندگی در جهان دروغین شما را نمی خواهد. ۱۱۷۸۰#