امروز رفتم خونه برادر شوهرم یک لحظه خم شدم شلوارم اندازه 20 سانت پاره شد پسرش میخاست بترکه از بس جلو خودشو داشت اشکش درآمد برادر شوهرم داشت راه میرفت نمیدونم دیده کاش میمیرم دارم از خجالت آب میشم
دعا کن یه اتفاق اینجوری واسه خودشون بیوفته ،واسه تو رو بشوره ببره
سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷
فدا سرت بابا، برای هر کسی ممکنه اتفاق بیافته، حتی اگر بعدها هم پسرشون به شوخی خواست چیزی بگه اصلا جبهه نگیر و نقطه ضعف نده دستش، بخند و رد شو، آدم اون لحظه خجالت میکشه ولی واقعا اتفاق بوده و از دست تو خارج، پس غمت نباشه
دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :)