2777
2789
عنوان

داداش احمقم

165 بازدید | 10 پست

تنها پاشده رفته کیش زنش رو نبرده اصلا بهش خبر هم نداده.....من کلا زنداداشم نمیگم خیلی خوبه و عین فرشتهه...اونم بدی‌های خودشو داره....ولی اصلا اینکار درست نیست خب حالا تنها میری یا نه به خودتون مربوطه ولی بیخبر؟؟

اونم زنش بود خونه مامان من زنگ زد ک بیا دنبالم دید گوشیش خاموشه هعی نگران شد هعی ما رو انداخت ب هول و ولا تا بلاخره روشن کرد ک جواب داد اومدم کیش🤐

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😕😕😕😕خدایی دهن همچین شوهریو چنان صاف میکنم عمر داره یاد کیش بیوفته گریه کنه منم بگم میخوای گریه کنی گریه کننن بی تربیت😂😂😂

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد

بابام باهاش دعواوافتاد ک چقدر تو بیشعوری نباید ی خبر بدی...ب ما لازم نبود بگی به زنت باید میگفتی  برگشته میگه تو مسائل خصوصی ما دخالت نکن...بابام گفت ابلهه مسائل خصوصی تو اینجا نشسته داره گریه میکنه ک من میخوام جدا شم....

منم به زنداداشم گفتم حق داری جدا شی.....بعد گفتم الکی الکی فاز جدایی بگیر ی خورده بی‌شعور خان  بترسه.. بابامم گفت آره من پشتتم....

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
خب ما چی‌کار کنیم 🤭

شما برو اون تاپیک‌هایی رو بخون ک کاری باید بکنی‌.اینجا مناسب شما نیست

خیانت؟

نمیدونم...میترسم ب خانومش بگم...شوهرم میگه فکر نکنم اگ میخواست خیانت کنه همینجا می‌کرد دیگ انقدر تابلو بازی در نمیاورد

😕😕😕😕خدایی دهن همچین شوهریو چنان صاف میکنم عمر داره یاد کیش بیوفته گریه کنه منم بگم میخوای گریه ک ...

دقیقا منم ب زنداداشم گفتم اصلا راحت کوتاه نیا....قعر کن....سر و صدا کن....ساکت بشینی تکرار میکنه...