2777
2789
عنوان

داداش احمقم

181 بازدید | 10 پست

تنها پاشده رفته کیش زنش رو نبرده اصلا بهش خبر هم نداده.....من کلا زنداداشم نمیگم خیلی خوبه و عین فرشتهه...اونم بدی‌های خودشو داره....ولی اصلا اینکار درست نیست خب حالا تنها میری یا نه به خودتون مربوطه ولی بیخبر؟؟

اونم زنش بود خونه مامان من زنگ زد ک بیا دنبالم دید گوشیش خاموشه هعی نگران شد هعی ما رو انداخت ب هول و ولا تا بلاخره روشن کرد ک جواب داد اومدم کیش🤐

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین💔تا ابد و یک روز قبلم برات گرفته 😭

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

😕😕😕😕خدایی دهن همچین شوهریو چنان صاف میکنم عمر داره یاد کیش بیوفته گریه کنه منم بگم میخوای گریه کنی گریه کننن بی تربیت😂😂😂

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد

بابام باهاش دعواوافتاد ک چقدر تو بیشعوری نباید ی خبر بدی...ب ما لازم نبود بگی به زنت باید میگفتی  برگشته میگه تو مسائل خصوصی ما دخالت نکن...بابام گفت ابلهه مسائل خصوصی تو اینجا نشسته داره گریه میکنه ک من میخوام جدا شم....

منم به زنداداشم گفتم حق داری جدا شی.....بعد گفتم الکی الکی فاز جدایی بگیر ی خورده بی‌شعور خان  بترسه.. بابامم گفت آره من پشتتم....

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین💔تا ابد و یک روز قبلم برات گرفته 😭

خب ما چی‌کار کنیم 🤭

شما برو اون تاپیک‌هایی رو بخون ک کاری باید بکنی‌.اینجا مناسب شما نیست

خیانت؟

نمیدونم...میترسم ب خانومش بگم...شوهرم میگه فکر نکنم اگ میخواست خیانت کنه همینجا می‌کرد دیگ انقدر تابلو بازی در نمیاورد

😕😕😕😕خدایی دهن همچین شوهریو چنان صاف میکنم عمر داره یاد کیش بیوفته گریه کنه منم بگم میخوای گریه ک ...

دقیقا منم ب زنداداشم گفتم اصلا راحت کوتاه نیا....قعر کن....سر و صدا کن....ساکت بشینی تکرار میکنه...