2777
2789
عنوان

داداشم هی گیر میده

481 بازدید | 21 پست

صبح بخون ک نخاد شب بیدار بمونی

زیادی تو درسام دخالت میکنه 

اعصابم خورده بگو ب ت چ اصننن

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چون‌دوست داره براش مهمی

میدونه ولی زیاد گیر میده 

خب هرکی باشه دیگه عصبی میشه

میدونم ب فکر موفقیتمه ولی ربات نیستم ک

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

خوبه که بفکرته

راست میگه هیچی مثل خواب شب برا مغزت خوب نیست 

خدایاشکر 🙏 .............................................. .....................  ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴  خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ وام‌مون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون.                                                        "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را          
منم به خواهر برادر کوچیک ترم میگم باور کن از سر دلسوزی و نگرانی عصبی میشم وقتی شب بیدار بمونه مریض ...

میفهمم عزیزم ولی منم ربات نیستم خستم میشه باوجود اینکه خودش راه کنکور رو گذرونده درک نمیکنه

خوبه که بفکرته راست میگه هیچی مثل خواب شب برا مغزت خوب نیست 

آخه خیلییی خستم این اخریا حوصلم نمیشه روز بخونم 

حرفام منطقیه ولی درک نمیکنه من خستم تازه خودش این راه رو گذرونده 

خب راس میگه شب بازدهی نداره  روز هست  بشین صبح بخون شبا چرا جغد میشی  به ملت ام خو ...

واای باورت نمیشه حوصلم نمیکشه دیگههه درس بخونم میفته شب  

داداش منم همینه . صبح تا شب به فکر ماست . اون سری دوستش کلیدی پیام داده بهش که نتایج کنکور اردیبهشت اومده . داداشم خیلی حساسه ها اما همش تو فکر ماست . همیشه میگه بشینید بخونید .هم ناامیدمون می‌کنه هم انیدوارمون می‌کنه . همیشهههههه بهمون میگه بشینید بخونید دیگه نمی‌دونم چرا الان نشستید و .... جملات انگیزشی و ... می‌فرسته .‌

بعضی اوقات خستهههههه و کلافهههه میشیم از دستش اما چون میدونم چقدر آب و آتیش میزنم خودشو به خاطر ما هیچی نمیگم و بیشتر دوستش میدارم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

گاهی بهش  حرف میزنم،از دیدگاه اون‌گیر دادنه از دیدگاه من دوس داشتن،

ب خواهر برادرت ؟