2777
2789
عنوان

میخام رابطه پنج ساله رو تموم کنم

248 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من با یه اقای پنج سال در رابطه ام الان میخواد رابطمون رسمی شه خانواده ها حرفاشون زدن

این اقا تازگی ها کم زنگ میزنه ولی پیام میده بیرون رفتنمونم هفته‌ای یه بار وقت زیادی ام با دوستاش میگذرونه باید به روش بیارم یا فاصله بگیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب خیالش راحته دیگه ...شما میگی میخواید رسمی کنین  خوب اگه میخواست نیاد که میگفت ن

من نمیخوام الان مطمن بشه منو داره خیلی اخلاق خوب داره اینکه زنگ نمیزنه رو مخمه

من نمیخوام الان مطمن بشه منو داره خیلی اخلاق خوب داره اینکه زنگ نمیزنه رو مخمه

میگم دیگه خیالش راحته ...اینکه تورو بدست اورده

پس خودت بزنگ بهش عشقم عزیزم کن تا یاد بگیره

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

با مشاور صحبت کن من حس میکنم انگار تو شوک قرار گرفته و حس میکنه باید این رفیق بازی رو بعد از ازدواج بذاره کنار برا همین بیشتر حریص شده واسه با دوستاش بودن و مجردی وقت گذروندن ولی بشین بدون حساسیت با آرامش بگو من عاشق تو شدم و وابسته به تمام توجهاتت این برا من یه معیار با معنی و مهم بوده دلم میخواد الان که همه میدونن مال همیم این مسئله پررنگ تر بشه و... نگو تو توجهت کمتر شده اون گارد بگیره به جای بازخواست درخواست کن به جا افعال منفی نمیکنی نمیتونی افعال مثبت استفاد کن مثلا به جای توجه نمیکنی بگو توجه کن اینجوری