2777
2789
کلا زیبایی شمال از رشت شروع میشه ‌. از اونجا ها مردم هم خیلی مهمان نواز تر میشن. ولی بابلس ...

خب چون با شما قگبد بودن دلیل نمیشه شهر بدی باشه و زیبا نباشه

درکل من که خیلی دوست دارم

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
ما که فراری نشدیم راحتیم توش  از طرف خودت تز بده

خآنم محترم ! بنده با شما صحبت نکردم و لطفا درست صحبت کنید البته اگر بلد هستید، اینجا سایت عمومی هست و کسی از کسی طلبکار نیست  این لحن صحبت کردن خصمانه را درک نکردم 

اگه دیدی جوابت و ندادم یعنی حتی ارزش نداری کالری بسوزونم تا برات تایپ کنم😃 حالا تو هی طومار بنویس علاف🤣🤣🤣🤣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خآنم محترم ! بنده با شما صحبت نکردم و لطفا درست صحبت کنید البته اگر بلد هستید، اینجا سایت عمومی هست ...

خانم محترم از خودتون شروع کنین لطفا در مورد یه شهر درست صحبت کنین تا جواب محترمانه دریافت کنین 

دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره 😎😄اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن سرزمین بزرگان و شریفان ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله

خانم محترم از خودتون شروع کنین لطفا در مورد یه شهر درست صحبت کنین تا جواب محترمانه دریافت کنین 

من نه به نژادی توهین کردم نه حرف زشت زدم واقعیت هارو بیان کردم، تهران هم ترافیک داره و هم آلودگی هوا داره، این یه امر روشنه که همه بهش واقف هستند و فکر نمی‌کردم  کسی روی این حرف تعصب داشته باشه!! اوکی تهران شهری بسیار تمیز با هوای فوق العاده تمیز و خلوت و بدون سرو صدا هست.

اما واقعیت این هستش که در چند سال آینده سیل گریز جمعیت به سمت شهرهای کوچک بیشتر میشه، بخصوص کسایی که دنبال آرامش هستند مثالش پدر خودم که جد و آباد پدریشون برای تهران هست ولی رفتن دماوند. 

اگه دیدی جوابت و ندادم یعنی حتی ارزش نداری کالری بسوزونم تا برات تایپ کنم😃 حالا تو هی طومار بنویس علاف🤣🤣🤣🤣

چون زندگی کردم اونجا هم از شهرش و هم مردم دورو و زرنگش و هم از رسم و رسوم من در آوردیشون متنفرم ،

درست نیست انقدر خودسرانه قضاوت کنی 

تو با همه اونا نشست و برخاست نذاشتی که بدونی

شماهم اهل هرجایی باشی، درست نیست ما بیایم بگیم مردم فلان شهر همه شون بی شخصیت هستن! 

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷