2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیگه توقع تهران رو نباید داشته باشید😐🙋🏻‍♀️ درضمن به خزرشهر و مراکز خریدش هم نزدیکه دیگه نمیدونم ...

من کلا شمال دوست دارم. 

ولی از نظر زیبایی اینا که از رشت به اون طرف خیلی قشنگ تر میشه. 

من کلا شمال دوست دارم.  ولی از نظر زیبایی اینا که از رشت به اون طرف خیلی قشنگ تر میشه.

اره رشت هم قشنگه

مخصوصا فومن و بندرانزلی و چابکسر

استارا هم خوبه

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی

عاشق لاهیجان‌م

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

کجاش زیباس ،حال آدم بهم میخوره 

چقدر زشته که نسبت به یک ادم/شهر/کشور/غذا و... همچین دیدگاهی داشته باشیم و بد تر از اون به زبون بیاریمش

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

اره رشت هم قشنگه مخصوصا فومن و بندرانزلی و چابکسر استارا هم خوبه

کلا زیبایی شمال از رشت شروع میشه ‌.

از اونجا ها مردم هم خیلی مهمان نواز تر میشن.

ولی بابلسر اینا که رفتم زیاد جالب نبود رفتار مردم نه که بد باشه ها.

ولی جالب نبود برام.

خودم شمالم انقد گرم و جهنم و شرجیه بعد کنکورم میریم تهران

والا تهران هم همچین آش دهن سوزی نیست عزیزم ترافیک و آلودگی هوا و شلوغی آدمو عصبی میکنه، خود تهران ها فراری شدن از تهران واقعا آرامش نیست

اگه دیدی جوابت و ندادم یعنی حتی ارزش نداری کالری بسوزونم تا برات تایپ کنم😃 حالا تو هی طومار بنویس علاف🤣🤣🤣🤣

والا تهران هم همچین آش دهن سوزی نیست عزیزم ترافیک و آلودگی هوا و شلوغی آدمو عصبی میکنه، خود تهران ها ...

ما که فراری نشدیم راحتیم توش 

از طرف خودت تز بده 

دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره 😎😄اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن سرزمین بزرگان و شریفان ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله

چقدر زشته که نسبت به یک ادم/شهر/کشور/غذا و... همچین دیدگاهی داشته باشیم و بد تر از اون به زبون بیاری ...

چون زندگی کردم اونجا هم از شهرش و هم مردم دورو و زرنگش و هم از رسم و رسوم من در آوردیشون متنفرم ،