2821
2789
عنوان

طلاق

628 بازدید | 23 پست

سلام دوستان

من یه سال و چندماهی از عقدم میگذره با این حال که ۲سالی با همسرم دوست بودم اما الان متوجه رفتار. های آزار دهندش شدم که تحملش برام خیلی سخته

ما عاشق هم بودیم با وجود مخالفت های خانواده هامون عقد کردیم میترسم وقتی بریم سر زندگی خودمون وضع بدتر بشه مدام از خانوادم ایراد میگیره که چه منظوری دارن حرفایی که میزنن، همیشه تو خودشه و ناراحته وقتی ازش میپرسم چته میگه فشار روم زیاده باهاش صحبت میکنم تا ارومش کنم اما باز فایده ایی نداره ،بد اخلاق شده حوصله منو. نداره خیلی وقتا احساس میکنم براش تکراری و. خسته کننده شدم به زور جلوی خودمو میگیرم و. تحمل میکنم همش حال خوبمو بد میکنه ، دارم به طلاق فکر میکنم اما نمیدونم این موضوع رو چه طور. به خانوادم بگم ؟

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وااا...اول باخودش حرف بزن بعد اگه خدای نکرده به نتیجه نرسیدین به خانواده بگو

روی اسب باله دار تویی تنها تکسوار💕😌عشقِ رویایی من😍تویی عشق موندگار 😍 ❤️ فصل بارونه و عشق رو غبار نسترن😌منوتوعاشق هم😌😍توی خواب گل شدن❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم بهتر نیست یکم به خودت و زندگیت مهلت بدی 

بهتر نیست با همسرت جدی صحبت کنی و سنگاتون را وا بکنید 

واقعا برای طلاق هر زمانی وقت هست ولی شما یکم بیشتر تلاش کن 

تونستی برید مشاوره 

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

شایدم اخلاقش اینه شوهره من کلا تو خودشه آرومه اهل پرحرفی و سروصدا نی من اولایه دوستیمون فکر میکردم خیلی دوستم نداره بعدا البته یخش باز شد خیلی بهتر شد ولی هنوزم پسر شر و شیطونی نیس درونگرا و گوشه گیره

کاریشم نمیشه کرد اخلاقش همینه

شاید واقعا مشکلی داره  انقدر زود به طلاق فکر نکن

مثلا چه مشکلی ؟ 

اگه قرار باشه در کنار هم انقدر ناراحت باشیم و نتونیم کنار هم آرامش داشته باشیم اونوقت باهم بودنمون چه فایده ای داره ؟؟

رفتاراش منو خیلی اذیت میکنه که افسرده شدم 

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اكتر خانوما تو دوران عقد كاملا شوهرشونو ميشناسن ولي به خاطر خانوادهاشون ساكت ميشن و اين مشكلاتو تا اخر عمر مجبورن تحمل كنن نميكم همه مردا بي عيبن ولي اكه واقعا تصميمتو كرفتي جدا شو جون اين اخلاقا عوض بشو نيس

مـا بچّـه بــودیــم ني ني سايت نبود که ....   اینجـاهـا ه مش بیـابـون بود    
مثلا چه مشکلی ؟  اگه قرار باشه در کنار هم انقدر ناراحت باشیم و نتونیم کنار هم آرامش داشته باشی ...

همینا را بهش بگو 

بگو از چیزی ناراحتی ؟

رفتارت من و اذیت میکنه 

اگه از چیزی ناراحتی بهتره با هم صحبت کنیم 

واگرنه با سکوت من نمیفهمم مشکل چیه

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
مثلا چه مشکلی ؟  اگه قرار باشه در کنار هم انقدر ناراحت باشیم و نتونیم کنار هم آرامش داشته باشی ...

شاید مشکل مالی داره یا با خانوادش درگیره یا هرچی که ترجیح میده شما ندونی 

مردا مثل ما فکر نمیکنن ترجیح میدن تو خودشون بریزن هر چی باشه 

شما بیا شوهره منو ببین کلا خوشحالی و ناراحتیش معلوم نی کاملا خنثی فقط شب عروسیمون توش هیجان دیدم

2824
2823
2791
2779
2792