2777
2789
عنوان

سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 30 پست
عزیز من ی روز بعد موعد رفتم گف کیسه ات جزئیه برو پنج شنبه بیا سونو یعنی فردا ولی نمیخام برم میخام بر ...

اوه اره عزیزم شما فردا هم بری با سونو شکمی جنین دیده نمیشه فقط کیسه زرده دیده میشه نرو وایسا ۶ وهفته ۴روز ب بعد برو

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

36میل شما چند بودی

اوه چ بزرگه سقط نمیشه واسه من ۲۳ بود بعد کورتاژ ک ب هوش اومدم دکترم گف چه عقلی کردی اومدی کورتاژ اندازه یه کفه دست بود کیسه ب سختی سقط میشد

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

واقعا ؟هزینه‌اش چقده ؟

والا الان رو نمدونم ولی من ۳سال پیش انجام دادم با دستمزد دکتر وهزینه بیمارستان شد ۲تومن

3روزه گاهی شدید کمر درد میگیرم 

من کمر درد میگرفتم میزد تو پاهام تو پیک ۶کرونا بودیم از بس سونو رفتم اومدم کرونا هم گرفتم استخون درد کرونا هم بهش اضافه شد اصلا یه وضعی بودا 

خدا کنه با قرص بشه خیلی میترسم از کورتاژ

اشتباه نکن کورتاژ راحته یه بیهوشی میگیری و بیدار میشی ن خون ریزی داری ن بخیه ن درد هیچی

اما قرص درد داری خون ریزی زیاد داری مدام هم باید بری سونو بقایا

من کمر درد میگرفتم میزد تو پاهام تو پیک ۶کرونا بودیم از بس سونو رفتم اومدم کرونا هم گرفتم استخون درد ...

دقیقا منم کمرم میزنه پاهام😢 دوباره اقدام کردین؟