2777
2789
عنوان

نمیدونم به طرف بگم یا ن

198 بازدید | 15 پست

حاجی چند وقته انگار عشق بیخ گلوی منو گرفته از طرفی نمیتونم بگی چون ممکنه طرف واکنش بدی نشون بده از جواب منفی ام بدم میاد نه میتریم بشنونم ازطرفی همکلاسیمه حس میکنم جنبه ام نداره آبروم بره😅

کلا پسر خوبیم تعریف ازخودم نباشه
بگو یا رد میشی یا نمیشی دیگه  من ک دخترم رفتم گفتم 😂تکلیف خودت مشخص میشه حداقل

جنبه داشت طرف ک گفتی این همکلاسیم بی جنبس میدونم یا بلاک میکنه یا دانشگاه رو پر میکنع😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داماد ما که گفت 😁 ۴ بارم نه شنید ،دفعه پنجم بالاخره بله شنید  قوی باش😂 اینم بگم ی دانشگاه فه ...

من از همین بدم‌میاد دیگ نمیخوام بیوفتم سر زبونا من دختر زیاد دورم بوده به یک آدم گردن نگیر میشناسنم حالا من ک اینجوریم عاشق شم افت کلاس داره😅

چی بت گف طرفت وقتی گفتی

من خودم نرفتم دوستم با پیج فیک بهش گفته بود اول ازش پرسید کسی تو زندگیت هست یا نه جواب نمیداد میگف چرا باید ب یکی ک پیجش فیکه جواب بدم خلاصه انقد پا فشاری کرد ک دوستم آیدی منو فرستاد براش اونو دیدنی زودی گف ن کسی تو زندگیم نیست و..و

بعدش دوستم گفته بود خو نظرت چیه و اینا 

گفته بود فعلا خیلی درگیر کارممو آمادگی ندارم در آینده خودم رسمی اقدام میکنم اگه خواستم 😂

الآنم تو جمع هر جا میبینه منو مثل فر فره فرار می‌کنه انگار مثلا قرارع من چیکارش کنم 😂اولین بار دیدتم بعد این قضیه خشکش زده بود تکون نمی‌خورد از جاش انگار برق گرفته بودش

حالا دیگه تو سرش چی میگذره نمیدونم

خب غیر مستقیم برو جلو اگه راه داد که هیچ نداد یعنی خوشش نمیاد ، منظورم از راه اینه که معذب و این حرف ...

دختره شدیدا مذهبی اصلا نمیشه رفت طرفش😅

غیر مستقیم چجوری بپرسم

بپرسی؟؟؟ نپرس که علاقتو نشون بده 

مگه نمیگی نمیخوای بیافتی سر زبونا 

تو دانشگاه راه واسه غیر مستقیم زیاده 

سر کلاس نزدیکش بشین ، جزوه ، سوال ، نگاه و ...