2789
عنوان

چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 37 پست
دلیل اینکه کمترم اینکه پدرمادرم بهم پول نمیدن تا جیزی که داره اون بخرمم چون من عاشق چیزای کیوتم  ...

چندمی؟

یه نفر یه نصیحتی بهم کرد که پشتش کلی آرامش بود؛ می‌گفت: «سوزنت گیر نکنه روی آدما، روی حرفا، روی اتفاقا؛ فقط رها کن؛ نیازی نیست دنبال تحلیل هرچیزی باشی.»

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب سنش چه زمانیه

برای هرکسی فرق می‌کنه . وقتی به بلوغ فکری برسی . من خودم برای خودم فعلا دوست دارم یا خانوادم باشم و کلیییییی هدفهای خوشگل دارم  اما چون دوست ندارم فاصله سنیم زیاد بشه با بچم فکر میکنم ۲۵- ۳۰ 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

برای هرکسی فرق می‌کنه . وقتی به بلوغ فکری برسی . من خودم برای خودم فعلا دوست دارم یا خانوادم باشم و ...

بازم برای هرکسی فرق داره ها من خودم وقتی ۱۶ سالم اینا بود فکر میکردم ۲۲-۲۸ سن مناسب به اما الان نظرم فرق کرده 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

بازم برای هرکسی فرق داره ها من خودم وقتی ۱۶ سالم اینا بود فکر میکردم ۲۲-۲۸ سن مناسب به اما الان نظرم ...

چندسالگی پس

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

ده تجربی دختر خالم عین من هم سن هستیم

ببین عزیزم وتی اومدی دبیرستان قضیه با راهنمایی فرق داره 

شیوه ی درس خوندنتو باید عوض کنیی

یه نفر یه نصیحتی بهم کرد که پشتش کلی آرامش بود؛ می‌گفت: «سوزنت گیر نکنه روی آدما، روی حرفا، روی اتفاقا؛ فقط رها کن؛ نیازی نیست دنبال تحلیل هرچیزی باشی.»
چندسالگی پس

چندسالگی چی؟