2789
عنوان

چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 37 پست
اخه من کلی خوندم هم طی سال هم شب امتحان ولی معدلم 15/16میشه بعد اون معدلش بیست میشه یا 19 تازه بجه ...

هرکسی ی استعدادی داره خب؟ منم توی طول سال میخونم همیشه نمرم خوب میشه اما اگه نخونم نمرم افتضاح میشه . دلیل نمیشه که بگم خوش بخت نیستم یا فلانی چرا با نخوندم ۲۰ میشه . 

من خودم دوماه دیگه ۱۹ سالم میشه ‌‌هدفای زیادی تو زندگیم دارم که امیدوارم به امید خدا که بهشون برسم . دلم میخواد برای خانوادم هرکاری کنم و با اونا خوشحال باشم آرامش داشته باشم . مهمترین مسیله برای من ارامشه . از خدا کمک می‌خوام . و مطمینم خدا بهم کمک می‌کنه . زندگی فقط درس و ازدواج نیست . اتفاقا من هیچ وقت هیچ وقت دلم نمی‌خواهد یا کسی که سنش دوبرابر منه ازدواج کنم  . منم معیار های خودمو دارم سعی نکن جوری که بقیه زندگی میکنم زندگی کنی حوری زندگی کن که احساس خوشبختی می‌کنی و خوشحالی . 

کتاب خواندن خیلی بهت کمک می‌کنه . من خودم مانهوا میخونم خیلی درس ها ازشون گرفتم یا سریال های کره ای ( خیلیییییییی کمتر از مانهوا بهم کمک کرد ( مانهوا ی دنیای دیگست )) 

یاد میگیری که به آدمایی که خوشبختی تو خوشحالشون میکنم بها بدی نه کسایی که دنبال سواستفاده از تو هستند یا با خوشحالی تو خوشحال نمیشن .

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

هرکسی ی استعدادی داره خب؟ منم توی طول سال میخونم همیشه نمرم خوب میشه اما اگه نخونم نمرم افتضاح میشه ...

از خودش بزرگتره اما 

عاشقانه دوسش داره

براش کلی وسایل خوشگل از لوازم ارایش گرفته لباس و.... 

دلم میخاد یکی باشه برام بخره از این چیزا  یعنی واقعا پیدا میشه 

کی بشه خواستگار واسم بیاد ازدواج کنم.... 

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عجله نکن به وقتش بهترینا برات اتفاق میفته خودتوبادیگران مقایسه نکن

اوکی ولی خرابا شانس دارن درظم شوهر دختر خالم دندون پزشکیه

ب نظرم تو خوشبخت تری

از چه نظر 

زیاد که نمرت خوب نمیگرم 

هرکاری واسه خانوادم میکنم ولی اونا چی 

منتظرن شوهر کنم ازدستشون راحت بشم 

از خودش بزرگتره اما  عاشقانه دوسش داره براش کلی وسایل خوشگل از لوازم ارایش گرفته لباس و....&n ...

انشالله که ایشون و شما  خوشبخت باشید

من حقیقتش هدفم اینه که بخوام با ابجیم به درآمد زایی برسم ( بریا آیندمون هدفامون رو نوشتیم ) و هیچ وقت دلم نیمخواد که خودم درامدی نداشته باشم بعد شوهر کنم ( اما نکته اینکه وجود داره اینه که هرکس در توان خودش می‌تونه برای عزیزش خرج کنه) حتی اگه تونستم خونه هم داشته باشم بعد . لوازم ارایشم استفاده نمیکنم. امیدوارم شما هم زودی براتون خواستگار خوب بیاد . 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

خوشبحالش،منکه بختم سوخت،توصبرکن انشاالله خوشبخت بشی

دیدی اون خیلی خوشبخته 

چه زندگی داره 

من راستش دپرغ نگم پسر عممه دارم که منو میخاد  دوسال پیش به مامانش گغت بیاد خاستکاری ولی عمم قبول نکرد گفت سنش کمه باید بزاری درس بخونی بره دانشکاه وقتی 19/20 شد برو خاستگاریش

کسایی که زود ازدواج میکنن بیشتر ب مشکل میخورن

تقربیا پنج ساله که ازدواج کردن تا الان مشکلی نداشتن درظم توی شاختمون هستم

چرا زندگیتو از یه زاویه دیگه نمیبینی؟

چرا خوبیای خودتو نمیبینی؟

چرا اینقدر فک میکنی کمتر از اونی؟؟؟؟؟؟

یه نفر یه نصیحتی بهم کرد که پشتش کلی آرامش بود؛ می‌گفت: «سوزنت گیر نکنه روی آدما، روی حرفا، روی اتفاقا؛ فقط رها کن؛ نیازی نیست دنبال تحلیل هرچیزی باشی.»
اوکی ولی خرابا شانس دارن درظم شوهر دختر خالم دندون پزشکیه

عزیزم برای بقیه آرزوی خوشبختی کن انشالله خودتم خوشبخت بشی .

بیشتر مهم اخلاقه نه شغل که شما میگید ایشون عاشق دخترخالتون هستند پس آدم مناسبیه انشالله خوشبخت باشند .

اما بازم اینارو تغییر نمیده که ادم از جوونیش لذت نبرده به نظرم هرچیزی زمانی داره . ( اینا صرفا نظرات منن و باتوجه به پیامهای شما انگار نظرتون مخالف منه ).

عزیزم برای بقیه آرزوی خوشبختی کن انشالله خودتم خوشبخت بشی . بیشتر مهم اخلاقه نه شغل که شما میگید ای ...

خب سنش چه زمانیه

چرا زندگیتو از یه زاویه دیگه نمیبینی؟ چرا خوبیای خودتو نمیبینی؟ چرا اینقدر فک میکنی کمتر از اونی؟؟ ...

دلیل اینکه کمترم اینکه پدرمادرم بهم پول نمیدن تا جیزی که داره اون بخرمم چون من عاشق چیزای کیوتم 

دوم اینکه تلاشم بی نتیجس هرکاری میکنم تو امتحانا کم میارم