2789
عنوان

چرا

267 بازدید | 37 پست

من اینهمه مبخونم نمرن کم میشه جرا دخترخالن هنیشه امتحاناشو عالی میده جرا اون خیلی خوشگله  چرا من اینقدز زشتم چرا تون خاستگار خوب داشت ازدواج کرده تو 17سالگی بجه داره چرا من نمیتونم ازدواج کنم

تروخدا یه کاری کن تاپیک شخصیم پاک شه برم از نی نی سایت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسرت های عجیبی داری

بیاید با هم مهربون باشیم...اگه تو موضوعی تفاوت عقیده داریم به این فکر کنیم همون قدری که ما فکر میکنیم که عقیدمون منطقی و درست ترینه، طرف مقابلمون از ما بیشتر نباشه به اندازه ما به عقیدش اعتماد داره و فکر میکنه فکر اون منطقی تره خب :) مسلما همونقدری که ما ناراحت میشیم از اینکه به این عقیمون بی احترامی بشه، اوشون هم همونقدر ناراحت میشن... اگه بین رنگارنگی عقایمون هممون به "هر چیزی که برای خودت میپسندی برای دیگران هم بپسند" اعتقاد داشته باشه زندگی هامون با وجود تفاوت ها زیبا میشه...

شوهرش آنقدر اختلاف سنی داره باهاش کجاش خوش به حالش هست . معیارهات رو برای خودت عزیزدلم مشخص کن . حرفم مردم زیاد میزنن اخه کی با بچه ۲۰ میشه امسال ؟ من خودم نمونه بودم پارسال نهایی دوازدهم ۲۰ نشدم ، باهوشم اما نخوندم و معدلم شد ۱۷.۰۱ اما معدل کل دیپلمم شدم ۱۹.۳۸ . تو اقوام هم به باهوشی و سخت کوشی معروفم. امسال پشت کنکور موندم . ولی هیچ وقت دلم نخواست ازدواج کنم توی این سن همیشه دلم میخواد بتونم توی سن ۲۵- ۳۰ سالکی ازدواج کنم و فاصله سنی زیادی نداشته باشم . اگه خودتو پایینتر بدونی مطمینم باش همینجوری بقیه تو رو میبینن پس اینحوری نباش . بهت قول میدم حرف الکی میزنخ که میگه ۲۰ میشم . ما تو مدرسه زیاد داشتیم از این آدما . شاید معدل خوبی بگیره اما نه در این حد . 

ی جمله معروف و ثابت شده ای هست که میگه از آن نترس که هایوهوی دارد از آن بترس که سر به توی دارد .

کسی که واقعا از نظر خودش عالی باشه نیما. هی تعریف خودشو بده بلکه بقیه تعریفشو میدن همه جا . 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

شوهرش آنقدر اختلاف سنی داره باهاش کجاش خوش به حالش هست . معیارهات رو برای خودت عزیزدلم مشخص کن . حرف ...

اخه من کلی خوندم هم طی سال هم شب امتحان ولی معدلم 15/16میشه بعد اون معدلش بیست میشه یا 19

تازه بجه شوهرم داره

خب شرایط زندگی هیچ دو آدمی مثل هم نیست که بخوان خودشون رو با بقیه مقایسه کنن

چرا زندگیش خیلی رواله چرا من از تنها نیاز هام دارم میمبرم

آدم نباید ناشکر باشه اگه شما هم می خواهید وضع تون بهتر شه باید بیشتر تلاش کنید

تلاش؟ 

روزی 8ساعت  درس خوندن غدا درست کردن واسه مادرم

ورزش کردن و.... 

هروقت کار خونه کرذن 

تمام جونت برای محبت اطرافیان بزارم بازم زندگیم اینه 

تمام درس خوندنم نتیجه ی معدل 15/16