یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
سلام دوست عزيز،من دقيقا يكسال پيش اونجا سزارين شدم پرسنلش خيلي با تجربه و عالي هستن من كه راضي بودم،راجب زايمان طبيعي تنها اطلاعي كه دارم وقتي منو بردن داخل يه خانومي روي تخت دراز كشيده بود كه گفتن زايمان طبيعي داشته حالش كه خيلي خوب بود و سرحال بود،زايمان طبيعي بيشتر به بدن خودت بستگي داره اما پرسنلش خيلي باتجربه و عالي هستن مطمعن باش👍پيشاپيش تبريك ميگم❤️
تو حق نداري به چيزاي منفي فكر كني!تو از جنسخدايي و خدا سرشار از انرژي مثبته😍
رها جون میدونین الانم سزارین انجام میدن یا نه تو اقبال منظورم سزارین اختیاری هست، بعد اگه اختیاری با ...
عزيزم بستگي به دكترت داره اگر دكتر تشخيص سزارين بده هر بيمارستاني قبول ميكنن،دكتر من خانوم مهتاب مستشار بودن كه من سزارين اختياري بودم يعني خودم انتخاب كردم،بايد با دكترتصحبت كني عزيزم،در رابطه با بيمه هم فكر ميكنم قبول كنن من بيمه نداشتم ميتوني زنگ بزني امور مالي راهنماييت ميكنن ❤️
تو حق نداري به چيزاي منفي فكر كني!تو از جنسخدايي و خدا سرشار از انرژي مثبته😍
عزيزم بستگي به دكترت داره اگر دكتر تشخيص سزارين بده هر بيمارستاني قبول ميكنن،دكتر من خانوم مهتاب مست ...
ممنون عزیزم منم اون جا تحت نظر دکتر حسن زاده هستم، ولی تا الان چیزی در مورد زایمان و اینا نپرسیدم ، واسه همین اصلا میخواستم ببینم قبول میکنن یا اون حا هم مثل بیمارستان دولتی ها اجباریه