2777
2789

یه اتفاق عجیبی که جدیدا برام افتاده با اینکه کنکوریم و مدت زیاده فیلم دیدنو ترک کردم کتاب داستان نخوندم و حتی اینجا هم خیلی کم میام و اگر بیام داستانی از کسی نخوندم خواب داستان زندگی یک نفر رو دو شبه که دارم پشت سر هم میبینم این خواب تخیلیه ولی خیلی برای خودم جالب و هیجان انگیز بود گفتم شاید لذت ببرید از شنیدنش و اگر به نظرتون جالب بود شاید کتابش کنم 

فقط اینکه من فعلا تا یه قسمت کوتاهیشو تو این دوشب دیدم و نمیدونم ادامشو اصلا دوباره ببینم یا نه 🤷‍♀️

اگه ببینم کسایی که دوست داشته باشن رو تگ میکنم بخونن اگر هم نبینم شاید خودم براش ادامه بسازم جالا ببینیم چی پیش میاد 

فقط هنوز تایپ نکردم اونایی که دوست حوصله ندارید  بیاید یه پست بزارید که وقتی تموم شد ریپلای کنم که تا اینجا رو بخونید 💙

از فعل اول شخص استفاده میکنم و خودم رو جای دختره کوچک داستان که قراره کل داستان حولش بچرخه میزارم چون اینجوری راحت تر میتونم براتون تعریف کنم 💢ولیییییی دقت کنید داستان من نیست و صرفا خوابه💢

راجع به چیه؟

زندگی یه دختر که مادرش فوت میشه و پدرش یه دانشمندیه که به دلایلی که تعریف میکنم کشته میشه جلوی چشماش و .... ولی لطفا پستتونو پاک کنید چون میخوام تاپیکو پاک کنم اگه بقیه خواب رو دیدم بعد از امتحانات نهایی تعریف میکنم براتون 

ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷