2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 8680 بازدید | 84 پست
روزانه نه مجاز نیستم میخوام آزاد انتخاب کنم فقط من چون لیسانس و فوق لیسانسم دانشگاه دولتی بودم و روز ...

خب دوباره بخون

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام  من رتبم شد ۶هزارو خورده ای رشته های پزشکی و پیرا رو تو تهران قبول نمیشم  اطراف ته ...

سلام گلم.الان دانشگاه میری؟چه رشته ای؟

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋
سلام  من رتبم شد ۶هزارو خورده ای رشته های پزشکی و پیرا رو تو تهران قبول نمیشم  اطراف ته ...

عزیزم منم میخام کنکور تجربی بدم ولی نه ساله ک گذشته از دیپلم ریاضیم .ارروی چند سالمه ک میخام ایندفه جا نزنم .میشه یکم توضیح بدی باید چیکار کنم دقیقا.

اونوقت الان چی کار میکنی؟!کنکور میدی یا دیگه بیخیال میشی؟

اونقدر میخااامت،،،همه باهام بدشن،،،باحسرت هرروز از کنارما رد شن😘😘

زمان مطالعـه: s7⃣0⃣

💯🍏ســلاام به همه دانش آموزایه کنکــوری✅ و دهمیا و یازدهُـمیا!🕊🍃

به همــه اونایی ک بهانه هارو گذاشتن کنارو دارن واسـه آیندشون میجنگـن ؛)💪🧠

بچـه هاا میخوام ی کانال تلگرامی رو بهتون معرفی کنم که واقعاا فوق العاادست(اگه بدردتون خورد واسه منم دعاا کنید😉🍀)این کانال کـلییی چیزایه باااحال داره که فک میکنم بدرد همه دبیرستانیاا میخوره البته👈"اگ خودشون بخوان"🖖🔥

مخصوصا میتونید با طرح عاالی شروع از صفرش[zero to hero]که داخل کانال هست درسایی ک درست نخوندید رو پیدا کنید و روش مطالعشو تو این چند ماه باقی مونده یادبگیرید(✅این طرح رایگانه✅)😍💪

🌸کــلییی صحبتایه انگیزشیم داره واسه اونا که لازمش دارن و یکم امیدشون کمـه😞🤦‍♀...

من نمیگم کلا رایگانه نـهه این هرکی گفت الکی گفتـه قطعا😠 ولی این کانال کلییی چیزا داره ک میشه بدون پرداخت هزینـه ازش استفاده کرد 😍😍 و کلــی مشاورایه خصوصی و رتبه برترایی داره که بعضی وقتا مصاحبشون رو داخل کانال میزارن🌺

🍏خلااصه ی عده جوونن که خودشونم تو چن سال اخیر کنکور دادن و مشکلایه مارو میدونن، و دارن این کار باحالوانجام میدن(همشون رتبه برترن😍💛 🌱)

🚫🍀ولـــی یچیز خــیلیی مهمم اینکه، این کانال "فقــط" بدرد اونایی ک شجاعت پیشرفت رو دارن و میخوان مــووفق بشن میخوره‼️

اگه دلتون نمیخواد ی پله بالاتر اینک هستین برین... پس این کانال صادقانه بگم بدرد شما نمیخوره!پس واردشم نشین...

صحــبت من با اونایی هست ک میخواان پیشرفت کنن😍💐☄

💯موفق بااشیــد🐚🪐

https://t.me/joinchat/QLvDH-NhI4M5ODA0

سلام لطفا کمک کنید حرف آخر بهتره یا کلاسینو؟

سلام دوست عزیز چرا ده آزمون شبیه ساز کنکور رو انتخاب نمی کنی. تازه یه تخفیف خفن زده می تونی فقط با 99 تومن این پکیج کاربردی رو خرید کنی