سبک هایی که گفتی خیلیی زیباس و خوشم اومد ازشون و دوست دارم .
فقط چیزهایی که برام مهمه اولش اینه که میخوام خونم حتما فرش بخوره حالا چه سبک و رنگی باشه مهم نیس ولی فرش باشه و قالیچه واینا نمیخوام چونکه ما مهمونامون زیادن و بیست و پنج نفر هستن و حتا تا سی نفر هم میرسن . وموقع شام و اینا نمیخوام اذیت بشم. اما فرش هم طوری نباشه که کل حال رو بپوشونه میخوام سرامیک هم مشخص بشه .
دوم اینکه مبل ها کوچیک و اینا نباشه یه سایز متوسط باشع .
با توجه به این دوتا هر سبکی که بنظرت مناسبتره خوبه . راستی اگه میتونی راجب پرده و لوستر و میز و مبل و همه چی حتا اتاق خوابا و رنگ ها اگه ایده ای داری و اینکه چه مدلی باشه بهم بگی ممهنون میشم . و اینکه خرید لوازم خونه با شوهرمه همش و اگه میشه هزینه هاش زیاد نباشه و چیزای مناسبی باشن .
اتاق خوابا هم یه چیز خیلی خاص و اینا نمیخوام یه چیز معمولی اگه ایده ای داری بگی و اینکه سرویس خواب میخوام بخرم تخت و اینا مدلی داری ممنون میشم .
درب به اشپزخونه باز میشه و خونمون گونیا نیس. یعنی اتاق خواب شاید یه طرفش تنگ باشه یه طرفش گشاد . حال هم همینطور البته مشخص نیس و اگه خیلی با دقت نگاه کنی معلوم میشه . خونمون کلا 115متر هست و حال و اشپزخونه و مطبخ با هم دیگع 50مترن حالا حال به تنهایی چند متره نمیدونم فکرکنم عرض حال 3ونیمو نزدیک به چهار متر باشع و طولش هم شاید 8متریا 8ونیم 9متر باشه نمیدونم . هرکدوم از اتاق خواب ها هم فکر کنم بین 13متر تا 15متر باشه . اخرین اتاق خواب که کنار سرویس هست بزرگترینه و پنجره نداره من دوست داشتم اونجا اتاق خوابمون باشه و اتاق اول که تو حال هست برای مهمان ها باشع تا برای استراحت یا نشستن برن اونجا . اما همسرم میگه اتاق اول رو اتاق خواب کنیم چون پنجره داره . اما فکر نمیکنم سرویس چوب اونجا جا بشه کلش و اینکه کوچیکه .