2777
2789
عنوان

طراحی دکوراسیون منزل رایگان

| مشاهده متن کامل بحث + 4952 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اینکه رنگ کابینت تون سفید چوب هستش سبک اسکاندیناوی و فارم هاوس خیلی قشنگ میشه و همینطور مدرن که گ ...

سبک هایی که گفتی خیلیی زیباس و خوشم اومد ازشون و دوست دارم . 

فقط چیزهایی که برام مهمه اولش اینه که میخوام خونم حتما فرش بخوره  حالا چه سبک و رنگی باشه مهم نیس ولی فرش باشه و قالیچه واینا نمیخوام چونکه ما مهمونامون زیادن و بیست و پنج نفر هستن و حتا تا سی نفر هم میرسن . وموقع شام و اینا نمیخوام اذیت بشم. اما فرش هم طوری نباشه که کل حال رو بپوشونه میخوام سرامیک هم مشخص بشه .

دوم اینکه مبل ها کوچیک و اینا نباشه یه سایز متوسط باشع . 

با توجه به این دوتا هر سبکی که بنظرت مناسبتره خوبه . راستی اگه میتونی راجب پرده و لوستر و میز و مبل و همه چی  حتا اتاق خوابا و رنگ ها اگه  ایده ای داری و اینکه چه مدلی  باشه بهم بگی ممهنون میشم . و اینکه خرید لوازم خونه با شوهرمه همش و اگه میشه هزینه هاش زیاد نباشه و چیزای مناسبی باشن . 

اتاق خوابا هم یه چیز خیلی خاص و اینا نمیخوام یه چیز معمولی اگه ایده ای داری بگی و اینکه سرویس خواب میخوام بخرم تخت و اینا مدلی داری ممنون میشم . 

درب به اشپزخونه باز میشه و خونمون گونیا نیس. یعنی اتاق خواب شاید یه طرفش تنگ  باشه یه طرفش گشاد . حال هم همینطور البته مشخص نیس و اگه خیلی با دقت نگاه کنی معلوم میشه . خونمون کلا 115متر هست و حال و اشپزخونه و مطبخ با هم دیگع 50مترن حالا حال به تنهایی چند متره نمیدونم فکرکنم عرض حال 3ونیمو نزدیک به چهار  متر باشع و طولش هم شاید 8متریا 8ونیم  9متر  باشه نمیدونم . هرکدوم از اتاق خواب ها هم فکر کنم بین 13متر تا 15متر باشه . اخرین اتاق خواب که کنار سرویس هست بزرگترینه و پنجره نداره من دوست داشتم اونجا اتاق خوابمون باشه و اتاق اول که تو حال هست برای مهمان ها باشع تا برای استراحت یا نشستن برن اونجا . اما همسرم میگه اتاق اول رو اتاق خواب کنیم چون پنجره داره . اما فکر نمیکنم سرویس چوب اونجا جا بشه کلش و اینکه کوچیکه . 

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

متراژ کل خونه چقدره؟؟

احتمالا نزدیک ۱۸۰ متر. کلا کابینت به نظر شما دو پله بهتره یا همون معمولی و یه تکه؟ و اینکه رنگش سه رنگ باشه چوب و سفید و مشکی، خوب میشه یا نه؟

برای دکوراسیون خونه هم مد نظرم سبز و استخونی بود، حالا نمیدونم سبز پررنگ یا از این کم رنگا و حالت زیتونی

سبک هایی که گفتی خیلیی زیباس و خوشم اومد ازشون و دوست دارم .  فقط چیزهایی که برام مهمه اولش ...

من تا فردا شب طراحی کامل رو براتون میفرستم همه چیز توی اون معلوم میشه و اینکه اگر خوشتون نیومد عوض میشه 🥰

من تا فردا شب طراحی کامل رو براتون میفرستم همه چیز توی اون معلوم میشه و اینکه اگر خوشتون نیومد عوض م ...

مرسیی ممنونم

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

احتمالا نزدیک ۱۸۰ متر. کلا کابینت به نظر شما دو پله بهتره یا همون معمولی و یه تکه؟ و اینکه رنگش سه ر ...

بنظرم سبک مدرن بهتره و اینکه کابینت دو پله و دو رنگ کافیه که آشپزخانه رو شلوغ نشون ندهبرای ترکیب رنگ هر دو گزینه قشنگع و بستگی به سلیقه شما داره 

اگه پلان دارین از خونه بفرستین تا طراحی کنم براتون اونجا قشنگ مشخص میشه 

بنظرم سبک مدرن بهتره و اینکه کابینت دو پله و دو رنگ کافیه که آشپزخانه رو شلوغ نشون ندهبرای ترکیب رنگ ...

مرسی عزیزم از راهنماییت. حقیقتا هنوز پلان رو طراحی نکردیم و فعلا دادیم دست معمار، تا ببینیم اون چیزی که میخوایم درمیاره یا نه. حتما بعدش ازتون کمک میگیرم.

2790
2778
2791
2779
2792