2777
2789
عنوان

وزن جنینم کمه

1198 بازدید | 20 پست

سلام خانوما لیدی میل توی بارداری چقدر بخورم ؟روش زده دو بار در روز اما بیشتر نمیشه خورد ؟۳۴ هفته ام وزن جنینم ۱۶۰۰ که خیلی کمه میخوان ختم بارداری بدن نمیخوام فعلا زایمان کنم

سویق هم شنیدم خوبه ، چه سویقی بگیرم که تاثیرش زیاد باشه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ماه هفت دارم میخورم اما هر هفته فقط ۱۰۰ گرم اضافه میکنه

خب چرا ختم بارداری دادن عزیزم وزن بچت نسبت ب هفته ات خوبه تا ۳۸ ۳۹ هفته موقع زایمان وزنش نرمال میشه

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
خب چرا ختم بارداری دادن عزیزم وزن بچت نسبت ب هفته ات خوبه تا ۳۸ ۳۹ هفته موقع زایمان وزنش نرمال میشه

کجاش خوبه ؟ ☹️ تو ۳۴ هفته باید ۲ و خورده ای باشه

هر هفته فقط ۱۰۰ گرم وزن میگیره و میگن تو رحم دیگه بیشتر رشد نمیکنه پس بهتره زایمان کنم که با شیر خشک وزن بگیره

اما من نمیخوام زایمان کنم

کجاش خوبه ؟ ☹️ تو ۳۴ هفته باید ۲ و خورده ای باشه هر هفته فقط ۱۰۰ گرم وزن میگیره و میگن تو رحم ...

😑کی گفته من ۳۶ هفته پسرم ۲ کیلو بود ۳۸ هفته زایمان کردم ۳۳۰۰  

درضمن مطمعنی اینایی که گفتن سواد کامل دارن بچه رو خیلیا نگه میدارن تا کامل وزن بگیره تو شکم مادر شیر خشک مگه چقد وزن میده پسر من شیر خشک میخوره تازه بهداشت گفت این ماه رشدش خوب نبوده 

😑کی گفته من ۳۶ هفته پسرم ۲ کیلو بود ۳۸ هفته زایمان کردم ۳۳۰۰   درضمن مطمعنی اینایی که گفتن سو ...

یعنی تو دو هفته پسر شما ۱ کیلو و ۳۰۰ رشد کرده ؟؟؟؟!!!!!

مگه میشه همچین چیزی ؟؟؟؟؟

دیگ

یعنی تو دو هفته پسر شما ۱ کیلو و ۳۰۰ رشد کرده ؟؟؟؟!!!!! مگه میشه همچین چیزی ؟؟؟؟؟ دیگ

دو کیلو نبود ۲ کیلو ۳۰۰ ۴۰۰ بود دقیقا بخوام بگم و منم اخرای ۳۸ هفته زایمان کردم بله ۳۳۰۰ شد دنیا امدنی اخرا همش ماکارونیو اجیلو بستنی و اینا میخوردم بعلاوه ویتامینای خارجی که دکترم داده بود بهم 

😑کی گفته من ۳۶ هفته پسرم ۲ کیلو بود ۳۸ هفته زایمان کردم ۳۳۰۰   درضمن مطمعنی اینایی که گفتن سو ...

البته اگه منم تا ۳۶ هفته بچم دو کیلو بشه که خیلی خوبه

اما با توجه به سونو ها نهایتا بشه ۱۸۰۰