2777
2789
عنوان

بدنسازی

48 بازدید | 3 پست

بچها خوبید 

بچها تو بدنسازی واسه دخترا بعد چند ماه نتیجه میده واسه افرادی ک میخوان لاغر شن یا شکم دارن بعد چند ماه تو بدنسازی ب اندام ایده عال میرسن؟ ممنون میشم بگید

آخر بدنسازی یا چربی سوزی

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

برای دخترا کلا بیشتر زمان میبره ولی متفاوته برای هرکس باتوجه به میزان عضله ای که در حال حاظر داره

بخاطر هورموناشون ولی واقعا برای کسی که شکم داره عالی جواب میده چند کیلو اضافه وزن داری؟

نگا شاید وزن کم نکنی اوایل ولی سایز کم میکنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین بدنسازی زمانی به سرعت جواب میده و فرم میده که بدنت اضافه وزن نداشته باشه بهت رشته بدنسازی رو زمانیکه هنوز چربی داری پیشنهاد نمیکنم میتونی بادی پامپ و کراسفیت که البته به شدت سنگینه و چربیسوزی خوبی داره اینارو برو وزنت متعادل شد روی بدنسازی کار کن البته همینا که گفتم از بدنسازی بهتره چون همزمان فرم دهی و چربیسوزی داره و با دمبل و هالتر و کش و...کار میکنی و عااالیه