2777
2789
عنوان

قورمه سبزی برای ده نفر؟؟؟؟؟؟؟؟

733 بازدید | 24 پست

من یک کیلو سبزی خریدم ریز خورد کردم بخارپز کردم آبش کشیده شد .الان میبینم سبزی خیلی کم شده...

وزنش کردم تقریباً ۳00 گرم شد😵‍💫

بنظرتون چقد سبزی دیگه بخرم که ۱۰ نفر رو میبینه؟؟؟

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

یک کیلو برای ده نفر بسه

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک کیلو برای ده نفر بسه

اخه آبش کشیده شده خیلی کم شد

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
قبلما اسفناج این جوری بود سبزی قرمه هم این جوری شد آب میره؟🥲😂

نمیدونم ولی وزنش مردم ۳۰۰گرم شد

یک کیلو برای ده نفر بسه

یک کیلو سرخ کرده کافیه 

نه سبزی پاک نشده 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

سرخ بشه کمتر هم میشه 

چند کیلو بخرم بنظرتون؟

یک کیلو سرخ کرده کافیه  نه سبزی پاک نشده

پس فکر کنم باشد یکو نیم کیلوی دیگه بخرم

بیشتر میخریدی اگه اضافه اومد فریز میکردی اخه یه کیلو سبزی نصفش هم اشغاله که 

راست میگی.

اشکال نداره فردا مهمون دارم.امروز دوباره میخرم

اخه آبش کشیده شده خیلی کم شد

اگر یک کیلو سبزی پاک شده خریدی بسه

تو نتم بزنی حتی بعضی سایتا نوشتن نیم کیلو 

ولی یک کیلو کافیه

ولی اگه یک کیلو با اشعالش بوده خودت پاک کردی شاید یکم کم بیاد

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

اگر یک کیلو سبزی پاک شده خریدی بسه تو نتم بزنی حتی بعضی سایتا نوشتن نیم کیلو  ولی یک کیلو کاف ...

من قبلا آماده سرخ شده میخریدم خیلی راحت بودم.

الان دوهفته هست اومدیم یه شهر دیگه که کلا پاک شده نمیفروشن.بخاطر همین عیار از دستم رفته کلا😭

پس فکر کنم باشد یکو نیم کیلوی دیگه بخرم

حدودا دو کاسه تا ۳ کاسه ، سبزی سرخ شده بریزی 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن