2777
2789

دیشب از همسایه های بالا زنگ زد به شوهرم،  شوهرمم شمارش نداش منم اونا رو ندیدم به شوهرم گف فردا تو راه که میری بی زحمت زن منم برسون تا محل کارش تقریبا 20دیقع بوده تا برسه شوهرم تا محل کارش 30دیقه ای هس،  اینم روش نشد بهونه بیاره قبول کرد به منم گف راحت نیستم چیکار کنم دیک صبح باهاش رف نکنه دیگ هر روز بگه زنم ببر  😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم خیلی خجالتیه روش نمیشه بگه نه میشناسمش

اون چه مرد بی غیرتی که زنگ میزنه اینو بگه. بنظرم یکبار رفت بار بعد قبول نکنه این دور زمونه شر زیاده خیری نیست. بهانه بیاره و اصلا جواب تلفن نده نیاز نیست با همسایه اینجور ارتباط داشته باشید که درخواست کنه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
شوهرم خیلی خجالتیه روش نمیشه بگه نه میشناسمش

این اشتباهه دودش توی چشم خودتون میره

توی بهترین حالت میشه وظیفه

چه شوهر عوضی داره

بعدم از کجا میدونی زنه کیه چیکاره س

که نیم ساعت تنها تو ماشینش باشه

تازه همسایه هم که هستین نزدیک به همین

بخواد کرم بریزه خلاص شدن ازش راحت نیست

مواظب زندگیت باش

اون چه مرد بی غیرتی که زنگ میزنه اینو بگه. بنظرم یکبار رفت بار بعد قبول نکنه این دور زمونه شر زیاده ...

اره شوهرمم گف اشتباه کردم جواب دادم

بهشم گفتم گف دیگ قبول نمیکنم اصلا زن غریبه سوار کنم

اره شوهرمم گف اشتباه کردم جواب دادم بهشم گفتم گف دیگ قبول نمیکنم اصلا زن غریبه سوار کنم

خوبه چون خدایی نکرده ادما بیمارن با هزار فکر مریض گونه وارد زندگی آدم میشن. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
این اشتباهه دودش توی چشم خودتون میره توی بهترین حالت میشه وظیفه چه شوهر عوضی داره بعدم از کجا مید ...

شوهرت که اومد خیلی دوستانه ازش بدرس که چیا گفت زنه و چیکار کرد و ..

گزارش کار بگیر🤣

بعدم دیگه نزار تکرار شه هرگز

این اشتباهه دودش توی چشم خودتون میره توی بهترین حالت میشه وظیفه چه شوهر عوضی داره بعدم از کجا مید ...

واقعا خاک تو سر شوهرش

دیگ مواظبم اجازخ نمیدم تو این دوره زمونه نمیشه اعتماد کرد من زنه حتی از نزدیک هم ندیدم شوهرممم ندیده بودش

شوهرت که اومد خیلی دوستانه ازش بدرس که چیا گفت زنه و چیکار کرد و .. گزارش کار بگیر🤣 بعدم دیگه نزا ...

اتفاقا بهم زنگ زد بهش گفتم گف من حتی ندیدمش چ شکلی بود ولا شوهرش مث اینک گفته ماشینم خراب شده منم گفتم خب نکنه فردا هم باهات بیاد گف نه دیگ نمیتونم