2777
2789
عنوان

راضی کردن همسر برای باردار شدن

243 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من 2سال و نیم تو عقد بودم الان هم 1سال و نیمه که اومدم خونه ی خودم. دیگه کم کم دلم بچه می خواد ولی شوهرم اصلا موافق نیس و میگه باید شرایط مالیمون بهتر بشه و همه ی تفریحاتمون و سفر هامونو رفته باشیم بعد بچه بیاریم ولی من هر جور فکر میکنم اگه بخوام به حرفش گوش بدم حداقل 10 سال دیگه طول میکشه. از طرفی الان هم شرایط مالی بدی نداریم هم صاحب خونه هستیم و هم ماشین مناسبی داریم ولی باز هم خونه رو مناسب بچه نمیدونه. حالا من موندم چه جوری راضیش کنم. میشه راهنماییم کنین؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم موافق با همسرتون هستم

برای خودت یک دایره اعتماد درست کن.آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی خط و باقی را بیرون از این دایره فرضی تصور کن. هر وقت کسی حرفی به تو زد که خاطرت رنجید ببین کجای دایره ات هستند؟؟ چرا بگذاریم آدمهای کم اهمیت زندگیمان ، ما را نارحت کنند حتی برای ثانیه ای!؟ یادمان باشد وقتی دیگران بدانند که نمیتوانند ناراحتتان کنند، دیگر تلاشی هم برای ناراحت کردن شما نمی کنند.این راز آرامش است

خيلي شخصيه نمي دونم چي بگم ولي خوب تا كامل راضي نشدن اصرار نكن

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

به نظرم راضیش کن سنتون بره بالا دیگه اصلا حوصله بچه داشتنو ندارید

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

من با اینکه جفتمون خیلی بچه دوست داشتیم صبر کردم خودش بهم بگه که بچه میخواد بعدش اقدام کردم چون اینجوری پای همه چیش وایستاده اگه خودم اصرار میکردم ممکن بود اگه مشکلی پیش بیاد غر بزنه به نظرم صبر کن خودش بچه بخواد

چند سالتونه الان ؟ به نظرم يه سال و نيم خيلي زوده 

من سنم زیاد نیست 24 سالمه ولی همسرم 33 سالشه واز این میترسم که سنش بره بالا حوصلش کم بشه وگرنه اگه سنش کم بود اصرار و عجله ای نداشتم