لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
من سنتی ازدواج کردم ولی عاشق شدم عشق یعنی خوشحال بودن کنار هم یعنی تو شادیت شاده و تو ...
ولی فکر نکن که همیشهه همه چیز خوب و اوکیه ، اختلاف نظر و عقیده ، بحث یا ناراحتی هم زیاد پیش میاد ، ولی خب طبیعیه و کسایی که دعوا ندارن عجیبن و نرمال نیستن چون یه نفر توی اون رابطه داره زجر میکشه
تو این دنیا خیلیا با عشق آشنان ولی با عشق زندگی نمیکنن با هوس اشتباه میگیرن یا یکی عاشقه طرفش بیخیاله بخاطر همینه خیلیامون از عشق شکستیم من خودم عاشق شدم شکستم نابود شدم و دیگه سمتش نمیرم
زهر شیرینه عزت نفس آدم رو میگیره آدم رو گدای محبت میکنه هیچی از خودت نمیمونه فقط میخوای معشوقت راضی باشه
من جوری تغییر کرده بودم که برای خدا هم اینقدر تغییر نکردم💔
چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
ولی فکر نکن که همیشهه همه چیز خوب و اوکیه ، اختلاف نظر و عقیده ، بحث یا ناراحتی هم زیاد پیش می ...
دقیقا مثل پیچک که از گیاهی که به دورش میپیچه تغذیه میکنه خودش تغذیه میکنه گیاه دیگه نابود میشه💔
چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
اره گاهی که دعوا میکنیم میگم کاش اول عاشق هم شده بودیم ولی بعد میگم شاید اون موقع این فرد رو پیدا نمیکردم
ولی عاشق شدن قبل ازدواج بهتره چون باعث میشه چشمت رو روی خیلی مشکلات و مسائل ببندی ولی توی ازدواج سنتی ادم دنبال یه فرد ایده ال و با مشکلات سخت تر کنار میاد