راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
منکه خودم سر در گمم نمیدونم چی ب چیه و باید چیکار کنم فعلا فقط همین راهو دارم مستقیم میرم
زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
ما منطقه دوییم ک تا ۱۷۰۰ حقوق باهنر میگیره ۴۰۰۰ کشوری
نمیدونم والا کارنامه سبزش که اومده بود قبول شده بود اما اولویتهای بالاترش چیزای دیگه ای بودن رفت شهر دیگه
ازم پرسید به خودت افتخار میکنی؟ گفتم خیلی زیاد:) گفت چرا؟ گفتم چون هیچکس نمیدونه من چندبار شکستم و دوباره بلند شدم و خودمو ساختم تا اینی باشم که هستم.🦋🦋
تازه دخترخاله من پشت مونده بود تراز معدل براش کمتر از سال اولیها حساب میشد اما با این حال قبول شد
ازم پرسید به خودت افتخار میکنی؟ گفتم خیلی زیاد:) گفت چرا؟ گفتم چون هیچکس نمیدونه من چندبار شکستم و دوباره بلند شدم و خودمو ساختم تا اینی باشم که هستم.🦋🦋