2777
2789
عنوان

خیانت💔

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤭🤭🤭 😱😱😱 ینی چی سواستفاده از دختر نوجوان!؟

میدونی به چند نفر قول ازدواج داده بود؟

گفت اول کارمو راه بندازبعد بیام بگیرمت!

سخت می‌گیرد جهان، بر مردمانِ سختگیر :)!✨️
برام مدرک فرستادن کارش سو استفاده از دخترای نوجوون بود🙂💔 دیدم تو اینستا همینجوری عکس چت و ویس و ...

چند سالش بود 🫠🫠 

من با یکی بودم اسمش نیما بود دلم رو بدجور تیکه پاره کرد! اونم پزشک بود اهواز 🥲🥲 

چجوری شمارو پیدا کردن فرستادن براتون؟

یعنی کاسبی راه انداخته بود اینجوری؟

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
چجوری شمارو پیدا کردن فرستادن براتون؟ یعنی کاسبی راه انداخته بود اینجوری؟

من خیلی وقته بهش شک کرده بودم

هروقت میومدم سمت گوشیش دست و پاش میلرزید😅

جدیدا اینستا نصب کرده ب جز منو چن نفر دیگ کسی رو فالو نکرده بود 

بعد ی عالمه دختر فالوش کرده بودن دیدم اومدن گفتن تو چه نسبتی باهاش داری و اینا 

دیگه همه چیو بهم گفتن

من خیلی وقته بهش شک کرده بودم هروقت میومدم سمت گوشیش دست و پاش میلرزید😅 جدیدا اینستا نصب کرده ب ج ...

ای خدا واقعا متاسفم 😔

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
باهاش حرف بزن ببین چی میگه؟ خودت چند سالته؟

بهش گفتم دروغای خنده داری گفت فعلا در حد تظاهر باهاش خوبم تا منم ضربمو وارد کنم برم 😅

هرچند الان داره ب ریش من میخنده