2777
2789
عنوان

امتحان زبااااااان😢

146 بازدید | 14 پست

سلااااام

من برای امتحان زبان چیزی نخوندم

از الان بخونم با یه دور خوندن گرامر ، خلاصه معنی کلمات و لیسنینگ میتونم بالای ده بگیرم پاس شم؟

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

اولا نترس 

ثانیا از دروسی که نخوندی مثل اغلب دروس اخر شروع کن و اول از لغات... بعد گرامر... بعد لیسینینگ 

در پناه خداوند 

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می دونی چقدر مونده؟  خودتو نباز  مدیریت کن زندگیتو

حتمااا مرسی🤍

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

گوشیو بزار کنار، استرسم نداشته باش، باتمرکز هرچی ک تونستی بخون انشاا...قبول میشی

ایشالا مرسی عزیزم 🤍✨

وای خدا مثل خر خوندم مثل خرررر هرچی از قبل هرچی این دو روز میشه برام دعا کنید خیلی استرس دارم می ...

آفرررین دختر😍

معلومه که میتونی حتمااااااا🤍✨

قربونت حتما الان تموم شده امتحانت خوش خبر باشی😍

والا نمی‌دونم واقعا چطوری دادم اصلا نمیخوامم بهش فکر کنم😂

فقط پاس بشم

سوال های زبان سه پایه رو واقعا سخت دادن