2777
2789

من یکی ۴ ساله یه دونه هم دو ماهه دارم همش جارو میکشم و اشپز خونخ رو پاک میکنم بازهم بعضی جاهاش میمونه یادم میره تمیز کنم خونه شما چطوریه

عههه منی

منم یه ۴ساله و یه سه ماهه

سعیمو میکنم ولی خب نمیشه

الان ک امتحانم دارم ک ترکیده خونه😂

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هروز باید جارو‌بکشم.

ایینه‌وکمدواینا دیگه بماند ک همش تمیز کنم بازم جای دست کوچولوببینم 

هر دوماه یاسه‌بارم مفصل خوپه تکونی بکنم

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊

من اگ انتظار خونه تمیز داشته باشم با وجود سه تا بچه هام ک حسابی خراب کاری میکنن باید ازصبح تا شب مدام یکسره سر پا باشم تا خرابکاری‌ میکنن سریع تمیز کنم و دستمال ب دست باشم دیگه.عصاب و روان برام نمونه ک دقیقا همینطوری هم هست 

دیگ دارم وسواس میگیریم آن تمیز کاری با بچه بیفایده ست فقط خودمون داغون میشیم

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

من صبح تا عصر کاری نمی کنم چون بعدش اعصاب خودمو و بچه هامو خورد می کنم که بهم نریزن ولی ساعت ۵ به بعد تمیز کاری و شام بچه هام میدونن نزدیک اومدن باباشون بهم نباید بهم بریزن

منم یه پسر دوساله دارم جای دستاش روی همه چی هست.

فدای دستای کوچولوشون.

اینا هم بزرگ میشن و دیکه جای دستشون روی چیزی نیست و خونه هم همیشه تمیزه.پس خیلی خودتو اذیت نکن.

من گاهی هفته یک بار یه خانم میاد کل خونه رو تمیز میکنه و میره.بقیه کارای روزمره هم دیگه خودم انجام میدم.

خدایا شکرت
عههه منی منم یه ۴ساله و یه سه ماهه سعیمو میکنم ولی خب نمیشه الان ک امتحانم دارم ک ترکیده خونه😂

خوشبحالت شوهرت چیزی ننیگه سوهر کثافطم گیر هم میده مادر شوهر عوصیم نیاد دستش رو میکنه لای مبلاببینه تمیز اگه کثیف شد بر پشت سرم صفحه بزار عوضی

منم یه پسر دوساله دارم جای دستاش روی همه چی هست. فدای دستای کوچولوشون. اینا هم بزرگ میشن و دیکه جا ...

من اذیت نمیکنم این مادرشوهر عوصیمه که میره پشت سرم صفحه میزاره 

من اذیت نمیکنم این مادرشوهر عوصیمه که میره پشت سرم صفحه میزاره 

بذار اینقدر بگهههههه تا خسته بشه.

مهم خودتو بچه هات هستین.جلو مادرشوهرت همش از اینکه آرامش بچه هات از هرچیزی واست مهم تره بگو.

به همسرت بگو یا مادرتو ساکت کن یا من یه خانم میارم هفته ای یکبار کارارو انجام بده.

خدایا شکرت
بذار اینقدر بگهههههه تا خسته بشه. مهم خودتو بچه هات هستین.جلو مادرشوهرت همش از اینکه آرامش بچه هات ...

خودش هم ساکت نمیشه که بخدا دیشب سم خوردم از دستشون کم مونده بود بمیرم تو این گیر و داد هم خودم و دخترم شپش گرفتین نمیرن که نمیرن مثل کنه چسبیدن