2777
2789
تبلیغه ولی تو شر دزست کن بگو این کیههههههه چی میگهههههه خاااااک بر سرت بی لیاقت و ارین حرفا بش بزن

نه آخه بچه دارم پسرم آورد نشونم داد یه دور سکته زدم بعد گفتم چیز خاصی نیست یعنی اگه بود هم نمیتونستم جلو بچه ها بگم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تبلیغات کرومه

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
برا منم میومد سلام فلانی خوبی  بیا با هم بریم یه جا  بعد زیرش می‌نوشت کجا ؟  بعد م ...

یه روز برای من پیام اومد 

سلام فلانی جون، دیشب خوب خوابیدی؟! 😐😐من سکتهههههههه زدممممم

دیدم زیرش نوشته بیا از سایت ما بالش بخر و...... 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه روز برای من پیام اومد  سلام فلانی جون، دیشب خوب خوابیدی؟! 😐😐من سکتهههههههه زدممممم دیدم ...

🤣🤣🤣🤣🤣

حیف که نمیشه براشون پیام فرستاد 

وگرنه آدم هر چی از دهنش درمیاد باید بهشون بگه با این مسخره بازیاشون

انا الیه راجعون 

سروران عزیز که مارا...

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد

گوگل دبگ🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ توف ب تبلیغاتش

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

🤣🤣🤣🤣🤣 حیف که نمیشه براشون پیام فرستاد  وگرنه آدم هر چی از دهنش درمیاد باید بهشون بگه با ...

واقعا 🤭

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇