2777
2789
عنوان

علائم بارداری و بی بی چک

60 بازدید | 3 پست

دوستان با نظرتون درد خفیف زیر شکم که اول صبح ها و شب ها بیشتر خودش رو نشون میده، انگار یه چیز،سنگین زیر شکم باشه...

گل انداختن صورت و خوشکل تر شدن!!

جوش های دردناک در ناحیه بالای لب 

می تونه از علائم بارداری باشه؟

نمی دونم چرا با وجود اینکه اواسط سیکلم هستم اما فکر میکنم‌ باردارم!

دیروز بی بی چک زدم اولش منفی بود تا دو دقیقه تقریبا بعد من چون عادت دارم به بی بی چک منفی انداختمش تو سطل و رفتم ولی فرداش دیدم دوتا خط انداخته...

به نظرتون ممکنه باردار باشم؟🥲🥺

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹

فقط وقتی از موعودت یک هفته گذشت و بیبی زدی اونم با ادرار غلیظ اول  صبح اگه ۵ ثانیه اول هاله انداخت اعتماد کن 

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصصصلا ب علائم توجه نکن...هروقت موعدت عقب افتاد و دل درد شدید پریودی داشتی بدون نی نی اومده 

من هرماه کلی علایم داشتم...درست ماهی ک اصلا فکرشو نمیکردم و علامتی جز دل درد نداشتم باردار بودم