سلام! مزو نیدلینگ یکی از روشهای محبوب برای بهبود پوست و تحریک رشد مو هست. اگر کسی این روش رو انجام داده باشه، میتونه تجربیاتش رو با ما به اشتراک بذاره؟ اینجا چند تا تجربه از افرادی که مزو نیدلینگ انجام دادن رو برات میذارم:
تجربه 1: سمیرا، 34 ساله
"من مزو نیدلینگ رو برای بهبود کیفیت پوست صورتم انجام دادم. چند جلسه رفتم و باید بگم که نتیجه واقعاً عالی بود. پوستم روشنتر و صافتر شد و حتی خطوط ریز هم کمتر شدن. البته بعد از هر جلسه یه کم قرمزی و تورم داشتم که بعد از یکی دو روز برطرف میشد. خیلی از نتیجه راضیام و حس میکنم پوستم جوونتر شده."
تجربه 2: علی، 40 ساله
"من مزو نیدلینگ رو برای تحریک رشد موهای سرم انجام دادم. موهام کمپشت شده بود و دنبال یه روش غیرجراحی میگشتم. چند جلسه رفتم و نتایج خوبی دیدم. موهام ضخیمتر و قویتر شد. البته باید صبر کنی تا نتایج کامل بشه، چون چند هفته طول میکشه تا تغییرات رو ببینی."
تجربه 3: مریم، 29 ساله
"من چند جلسه مزو نیدلینگ برای صورت و گردنم انجام دادم. پوستم خیلی نرم و لطیف شد و حتی جای جوشها هم کمتر شد. البته باید بگم که بعد از هر جلسه کمی درد و ناراحتی داشتم ولی قابل تحمل بود. مهم اینه که به توصیههای بعد از جلسه عمل کنی، مثلاً از کرمهای ضد التهاب استفاده کنی."
نتیجهگیری
به طور کلی، بیشتر افرادی که مزو نیدلینگ انجام دادن از نتایجش راضی بودن. این روش میتونه به بهبود کیفیت پوست، کاهش چین و چروک و تحریک رشد موها کمک کنه. مهمه که به یه متخصص با تجربه مراجعه کنی و توصیههای بعد از جلسه رو رعایت کنی.
اگه کسی دیگهای تجربه داره یا سوالی درباره مزو نیدلینگ داره، خوشحال میشیم که به اشتراک بذاره!
دوستدار شما : ساریه امیدی متخصص پوست و مو در کلینیک کایاک .