2777
2789
عنوان

کی با وام مسکن خونه خریده؟؟؟ 😱😵🤕🫨

| مشاهده متن کامل بحث + 26210 بازدید | 45 پست
سند به اسم خودمه عزیزم چرا باید به اسم بانک باشه؟؟؟؟قبل از اینکه خونه به اسم من سند بخوره...میرم درخ ...

سلام عزیزم ، بابت صحبتی که درباره وام اینجا داشتید سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنی

برای ضامن شما کارمند دولتی بردید؟ رسمی بود یا قراردادی؟ میدونی کارمند خصوصی قبول میکنن یا نه؟ من داداشم کارمند خصوصیه و کسر از حقوق بش میدن اما نمیدونم قبول میکنن یا نه.

این شخصی که بردین رو گفتن باید حقوقش بالا باشه یا با قسط وام برابری کنه و یه وقت کمتر نباشه یا صرفا یه کسر از حقوق میخواستن؟ 

ممنونم ازت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم ، بابت صحبتی که درباره وام اینجا داشتید سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنیبرای ضامن شما کارمن ...

سلام گلم ، کارمند قراردادی(پیمانکاری نه) شرکت نیمه دولتی و نیمه خصوصی بود 

حقوقش هم اصلا بالا نبود، ولی دوبرابر مبلغ قسط بود 

همون شعبه ی بانک مسکن محله ای که میخوایید خونه بخرید سر بزنید و ازش بپرسید که کسر از حقوق کارمند فلان شرکت قبول میکنید یا نه

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....

سلام عزیزم خوبی ببخشید منم چندتا سوال داشتم . صابخونه اذیت نکرد برای گرفتن وام ؟ بعد چند بار باید بیاد بانک و چقدر طول کشید وام رو بهتون بدن ؟ بعد بازنشسته هارم میدونی قبول میکنن یا نه ؟ ببخشید هر کدوم رو میدونی ممنون میشم راهنماییم کنی 

گاهی میگم چرا من انقدر از همه چیز گله میکنم.. دیگه وقت شکرگذاریه وقت اینه که بگم خدایا شکرت بابت هرچیزی که دادی و چیزایی فوق العاده ایی که قراره بهم بدی.. من که با گله به جایی نرسیدم .. ولی مطمئنا با شکرگذاری به تو میرسم..‌♥️
آره قسط ۸۰۰ تومن حدود ۱۷ تومنه اگه اون یکی وام ۱۶۰ی هم بگیرن تقریبا جمعا میشه ۱۸ تومن

عزیزم میگی شرایط وام چطوری؟ اینکه میگن بعضی از خونه ها وام دارن یعنی چی، من اصلا هیچی نمیدونم

اوراق چی هست؟

برای اینکه از بانک مسکن وام خرید یا تعمیر بگیری‌ و فوری نیاز ب وام داری‌ و نمیخوای چندماه سپرده گذاری کنی باید اوراق بخری ازشون اوراق بهادار میگن بهش

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

عزیزم از چه بانکی وام دریافت کردین؟

بانک مسکن دیگه، فقط بانک مسکنه که برا خرید حونه وام میده

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
بانک مسکن دیگه، فقط بانک مسکنه که برا خرید حونه وام میده

سلام عزیزم خوبی 

ببخشید ازتون سوال داشتم 

از روز درخواست تا دریافت وام چقدر طول کشید برای شما دردسر زیاد داره؟ یا اوراق خریدن دردسر زیاد داره؟

و اینکه من و همسرم میخوایم بگیریم ۱و۲۸۰ میدن با جعاله ظاهرا 

همسرم چند بار تقریبا باید بره بانک؟ 

میخوام بدونم چقدر باید مرخصی بگیره 

الان شنیدم قسطاش ۲۷ ملیونه

ممنون میشم کمکم کنید 

سلام عزیزم خوبی ببخشید ازتون سوال داشتم از روز درخواست تا دریافت وام چقدر طول کشید برای شما دردسر زی ...

سلام عزیزم، تقریبا یه ماه طول میکشه 

یه سه چهار باری باید بره 

اوراق خریدن هم اصلا دردسر نداره، حساب بورسی که همه دارن، اندازه ی پول اوراق میزنی به حساب، خودِ کارمند بانک برداشت میزنه براتون میخره،همین

سلام عزیزم، تقریبا یه ماه طول میکشه یه سه چهار باری باید بره اوراق خریدن هم اصلا دردسر نداره، حساب ب ...

سلام عزیزم شما وام گرفتید ؟

بی دلی در همه احوال خدا با او بود، او نمیدیدشو از دور خدایا میکرد
داییم‌‌میخواد‌ بگیره‌۸۰۰ میلیون قسطش ۲۱ تا ۲۵ تومن و ۳۰۰ میلیون اوراق

ببخشید عزیزم ۳۰۰ میلیون اوراق یعنی چی یعنی ۳۰۰ میلیون رو باید بدی به بانک ؟بانک برمیداره برای خودش به جز کارمزدش؟