2777
2789
عنوان

کی با وام مسکن خونه خریده؟؟؟ 😱😵🤕🫨

| مشاهده متن کامل بحث + 26210 بازدید | 45 پست
بخر عزیزم با این تورم شما دو سه سال دیگه متوجه میشی سود هم هم کردی میدونی که حدود ۲۳۰_۲۵۰ اوراق با ...

آره اوراق رو میدونم ولی از وقتی فهمیدم باید نزدیک ۱ میلیارد و ۶۰۰ سود بدیم، خیلی حرصم میگیره... البته همسرم میگه تو ۱۲ سال خیلی به چشم نمیاد ولی واقعا پول زوره.... بیچاره ما :'(

حالا قسطش هیچی ادم خونه میخره راحت میشه بعد سال ب سال پول بی ارزشتر‌میشه‌ ولی اون اوراق خیلی زور دار ...

آره کاش فقط پول زورشون اوراق بود اونو میشد یه جوری هضمش کرد.... 😪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرم باید تقریبا همه حقوقش رو بده برای قسط و جوری که منم برم سرکار و کرایه خونه فعلیمونو دربیارم می ...

ما پارسال گرفتیم 

دقیقا قسطها اندازه ی حقوقمون بود ....بدون حقوق دوم 

تو ببین دیگه ما چی کشیدیم 

امسال تازه یکم نفس کشیدیم باافزایش حقوق۴تومنی

ولی پشیمون نیستم اصلا...چون در غیر اینصورت محال بود بتونیم خونه بخریم 

کم کم پول از ارزش میفته و خونه ارزشش خیلی بالاتر میره 

من با علم به این موضوع اینکارو کردم و میدونستم سختیش فقط دو سال اوله و مدیریت همه جانبه و سفت و سختی میخواد

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....

پارسال خونه که خریدیم همه میگفتن ای وای...وام مسکن بازپرداختش دوبرابره و فلان 

الان با گذشت یکسال  قیمت خونه ی من دقیقا دوبرابر شد 

تو دیگه فک کن تااتمام وام قراره چند برابر بشه که این دوبرابر بودن وام اصلا ب چشم نمیاد

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
پارسال خونه که خریدیم همه میگفتن ای وای...وام مسکن بازپرداختش دوبرابره و فلان  الان با گذشت یک ...

عزیزم لطف میکنی بگی وقتی وام روی سند میگیری تکلیف سند چی میشه؟ به اسم بانک میشه یا خودتون؟ بنظرت امنه اینکار؟

عزیزم لطف میکنی بگی وقتی وام روی سند میگیری تکلیف سند چی میشه؟ به اسم بانک میشه یا خودتون؟ بنظرت امن ...

سند به اسم خودمه عزیزم 

چرا باید به اسم بانک باشه؟؟؟؟

قبل از اینکه خونه به اسم من سند بخوره...میرم درخواست وام میدم..قبل از اینکه سند ب اسمم بخوره وامو میدن و تو دفتر خونه ای که خودشون تایین میکنن ..سندو به نامم زدن 

اینجا فقط کپی سند خونه بانک میمونه و برا ما یه کسر از حقوق خواستن 

زیادم سختگیر نیستن برا ما شده  قسط دیر دادیم...حتی به ضامن هم خبر ندادن

سند به اسم خودمه عزیزم  چرا باید به اسم بانک باشه؟؟؟؟ قبل از اینکه خونه به اسم من سند بخوره.. ...

من فکر میکردم سند دست بانکه اینجوری پس خیالم راحته مرسی از جوابت مهربونم خداوند نگهدارت باشه❤️🙏

همین ماهی حدود ۱۸ تومن میشه رو سند خونه وام میدن ولی خب باید کلی هم خوذمون پول بذاریم.  رو وام ...

💔🥺

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
سند به اسم خودمه عزیزم  چرا باید به اسم بانک باشه؟؟؟؟ قبل از اینکه خونه به اسم من سند بخوره.. ...

سلام عزیزم

میشه توضیح بدی خرید اوراق چطوره؟همون اول باید خودمون پول اوراق بدیم یا از وام کسر میکنن؟

سلام عزیزم میشه توضیح بدی خرید اوراق چطوره؟همون اول باید خودمون پول اوراق بدیم یا از وام کسر میکنن؟

سلام گلم 

نه عزیزم..اوراق مسکن تو بازار بورسه ...حساب بورسی درست میکنی و همون روزی که ازت میخوان میتونی بخری یا تو حساب بورسیت پول باشه خود بانک برات خرید میزنه 

این مرحله معمولا یه دو هفته قبل از واریز وامه 

وام هم به صورت چکیه که کارشناس میبره دفترخونه.همون روز که سند به نامت خورد چک رو بهت میدن میبری بانک مسکن  پاس میکنی  همون لحظه واریز میشه

سلام وام جعاله رو هم همون روز محضر میریزن حساب یا میمونه واسه بعد؟

همون روز که سند میخوره به نامت