2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اولین بار مارک رووفیل زدم و متاسفانه خیلی گلوله شد رفتم انزیم زدم  از بین رفت اینسری ریان ژ ...

مگ نمیگن مارکای خوب و گرون قشنگ‌تر میشن؟ بعد میگید گلوله شد؟ بعد ارزونش خوب‌تر شد یعنی؟

[QUOTE=342503220]چند وقت پیش زدین؟ میگن برای اولین بار درصد زیادیش جذب میشه؟ درسته؟[/QUOTE بستگی به ...

من اصلا لب بزرگ دوست ندارم

لبای خودم کوچیکه و پهن هم نیست 

لب پایینیم خب معمولیه ولی برای یه کوچولو برجسته شدن جا داره

اما لب بالاییم کوچیکه و یه مشکل ک داره اینه ک بین این دو قسمت تیزش فاصله هست خیلی هم زیاد نیست ولی هدف اصلیم برای فیلر اینه ک این فاصله کم شه و لبام خیلی معمولی و طبیعی باشه اما خوشگل باشه و تخت نباشه به مقدار مناسب برجسته باشه

میدونید بهتره برای بار اول ک خیلی هم جذب میشه چند سی سی برای هر لب بزنم و چ مارکی؟

من اصلا لب بزرگ دوست ندارم لبای خودم کوچیکه و پهن هم نیست  لب پایینیم خب معمولیه ولی برای یه ...

یک سیسی بزن برای اولین بار ببین اصلا خوشت میاد یا نه اگر خواستی بعدا برو بیشترش کن

چوت دفه اول هم کمی جذب میشه و تا یماه ورم ریز داره بعد اون تازه متوجه میشی