2777
2789

من دفه ی اول خودم بیحسی زدم‌و‌ دکتر بی حسی لثه ای هم انجام داد لب بالا اصلا درد نداشت ولی لب پایین خیلی درد داشت چند روز پیش رفتم ترمیم یه سمت لبم تا بینی بی حس شده بود اون سمت نه وقتی سوزن فرو میکرد درد داشت ولی خوب دردش یه لحظه س تموم میشه تحمل کن

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ولی من نمیتونم که بیام زنجان . ببینم درد داشت چطور شد من اولین بار میرم بزنم یکم میترسم

عزیزم هر‌کس بدنش متفاوته

من خودم به معنای واقعی پاره شدم از درد😂😂

ولی خانمایی قبل من انگار نه انگار

بعد فقط پماد بیحسی زد برام

لیدوکاعین نزد گفت دهنت کج میشه از بیحسی قرینه در نمیاد

و اینکه چه مارک ژلی میخوای بزنی؟ 

وا چرا شلوغش میکنی من با پماد بیحسی میزنم دردشم قابل تحمله مثل انسولین زدن

نه به قران شلوغش نمیکنم برای منم  اولین بار بود امپول بیحسی زد ولی بیحس نمیشد شاید بدن با بدن فرق میکنه بعد دیروز برای ترمیم رفتم پماد بیحسی زد 

عزیزم هر‌کس بدنش متفاوته من خودم به معنای واقعی پاره شدم از درد😂😂 ولی خانمایی قبل من انگار نه ان ...

والاه من زیاد اطلاعات ندارم اولین باره که میخوام بزنم خب کدوم مارک خوبه و قیمتش ؟

والاه من زیاد اطلاعات ندارم اولین باره که میخوام بزنم خب کدوم مارک خوبه و قیمتش ؟

من اولین بار مارک رووفیل زدم و متاسفانه خیلی گلوله شد رفتم انزیم زدم  از بین رفت

اینسری ریان ژل زدم راضیم

قیمتشم کمتره

فعلا ی دکتر عالی نمیتونم پیدا کنم 😂🤦

اره پیش یه دکتر خوب برو من بهترین دکتر شهرمونو رفتم یعنی ولی بازم ایراد پیدا میکنم تو لبم‌منتظرم‌ ورم کامل بره جذب بشه نتیجه نهایی رو ببینم

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...