2777
2789
عنوان

مگه میشه

34 بازدید | 4 پست

چندوقت پیشا یک تست دادم پیش تراپیستم از روی تستم بدون اینکه من بگم و یا سوالی راجب اون موضوع باشه بهم گفت تو کودکی بهت تجاوز یا تعرض شده؟گفتم چطور گفت بیشتر رفتارات عصبانیتت و یک سری رفتارای دیگه نشون دهنده ی اینه که در کودکی آزار دیدی

آره من بهم تعرض شده تو کوچیکی ولی اصلا زیاد یادم نمیاد و اصلا فکر نمیکردم خیلی از رفتارام ناشی از اون اتفاق بد تو زندگیم باشه 

چند وقت پیشا اون آقا رو بخشیدم چون فوت کرده ولی حالا که فهمیدم این روح آزردم و... اکثرا بخاطر کار اون نامرده واقعا نمیبخشمش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای

ببین من یک مریضی دارم به اسم اختلال تبدیلی روانپزشکم گفت و قرص مصرف میکنم حتی این مریضیمم برمیگرده به تعرض درکودکی ام من نمیدونستم اومدم خوشحال به شوهرم گفتم ام اس ندارم اسم مریضیم اختلال تبدیلیه یک جوری زد تو برجکم که دیگه جایی نگی آخه شوهرم‌روانشناسه وقت زدم تو نت ببینم مگه چیه دیدم نوشته ریشه این مریضی تجاوز میتونه باشه💔🥰