2777
2789
عنوان

روانمزشک یا روانشناس کمکم کنید

28 بازدید | 6 پست

سر مسائل هیچ و پوچ عصابم خورد میشه حالم خوب نیست به شدت به خودم سخت میگیرم  با همسرم حرفمون میشه  گیر میدم و گریه میکنم همیشه خدا ناراحتم حتی بیچاره میبره بیردن ناراحتم نمیدونم میخام برم دکتر ولی نمیدونم روانپزشک برم یا روانشناس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روانپزشک برو اول یه آرامبخش ملایم بگیر و مودت ثابت بشه بعد اگه دوست داری برو روانشناس 

میخام برم روانشناس شاید باهام حرف بزنه بهتر شم ولی از یه طرفی یه رفیقی داره بیجاره باهام زیاد حرف میزنه ول کن زیاد سخت نگیر یکی دو روز عمل میکنم بعد دوباره

میخام برم روانشناس شاید باهام حرف بزنه بهتر شم ولی از یه طرفی یه رفیقی داره بیجاره باهام زیاد حرف می ...

عزیزم با حرف زدن دلت باز نمیشه. روانشناس وقتی جواب میده که حداقل یک سال مرتب بری و رو مشکلات فردیت کار کنی. نمیدونم وقت و هزینه شو داری یا نه. اصلا چیزی نیست که با یک جلسه دو جلسه جواب بده