2777
2789
عنوان

« نى نى يار »

| مشاهده متن کامل بحث + 3362 بازدید | 190 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برای تگ کردن اول @ رو بزنید بدون اینکه فاصله ای بزارین اول اسم کسی که میخواین تگ کنید مثلا @نی_

بعدبین اسم هایی که براتون نمایش داده میشه انتخاب کنید و اینتر بزنید فقط حواستون باشه بین هیچکدوم از حروف فاصله نزارید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

داخل تاپیک لطفا تگ کنید منو

خواستم تو تايپكش تگتون كنم بش گفتم رفت تمام تايپكاشو قفل كرد تا نتونم تگتون كنم تو هيچ حالت نتونستم اينجا تگش كنم حتى اگه تگ بشه نمياد كه توضيح بده چون ميدونه تعليق ميشه

يعني چه مدركي واضحتر از اين بيارم كه تعليقش كنيد؟

« كلماتم را بر اساس شخصيت افراد تنظيم ميكنم »
خواستم تو تايپكش تگتون كنم بش گفتم رفت تمام تايپكاشو قفل كرد تا نتونم تگتون كنم تو هيچ حالت نتونستم ...

دیدم و پیام دادم بهشون

رسیدگی میشه

خواستم تو تايپكش تگتون كنم بش گفتم رفت تمام تايپكاشو قفل كرد تا نتونم تگتون كنم تو هيچ حالت نتونستم ...

معنی اون لغت توی گوگل ابی فرت اومد

من نمیدونم به چه معنی هست

اگر میدونید لطفا بگید

معنی اون لغت توی گوگل ابی فرت اومد من نمیدونم به چه معنی هست اگر میدونید لطفا بگید

اون باگويش محلي گفته معنيش ميشه گوزو چند جا توهين كرد فقط اين نبود

معنی اون لغت توی گوگل ابی فرت اومد من نمیدونم به چه معنی هست اگر میدونید لطفا بگید

چند جا توهين كرد يه عكس ديگه گذاشتم

سگ خطابم كرد

اون يه اصطلاح عربي بود فش نبود 

بله گوگل کردم متوجه شدم

رسیدگی شد

لطفا تاپیک رو قفل کنید و ترجیحا در سایت عمومی فارسی صحبت کنید ممنون

اون يه اصطلاح عربي بود فش نبود 

بعد حرفم هم با اون نبود داشتم با يه خانم ديگه حرف ميزدم اون روپستم ريپ زد توهين كرد حرفاي ما مال دوماه پيش بود اون سه چهار روز پيش اومد تو تايپكم توهين كرد حتى نميشناسمش حتى نميدونم سر چي توهين كرد اصلا من تعليق شده بودم تايپكم مال دو ماه پيش بود 

2790
2778
2791
2779
2792