2777
2789
عنوان

« نى نى يار »

| مشاهده متن کامل بحث + 3362 بازدید | 190 پست
خدا از سر تقصیراتم بگذره ولی میشه اینقدر دلبری نکنید با زبان عربی؟از کیه دارم تلاش میکنم تک تک کلمات ...

عمرا بتوني متوجه بشي چون با گويش محلي حرف زديم 

« كلماتم را بر اساس شخصيت افراد تنظيم ميكنم »

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😑😑

ما از یه چیزی که خوشمون بیاد میگیم چقدر دلبری میکنه.مثلا کیک بپزم خیلی خوب در بیاد میگیم وای این کیک چه دلبری می‌کنه 🤭 حالا من از زبان عربی خوشم میاد دارین عربی حرف میزنید میگم زبان عرب چه دلبر

نظر لطفتونه همه زبونا ولهجه ها قابل احترامو شيرينن

دقیقا اکثر شهرهای ایران فرهنگ و آداب و گویش شیرین مخصوص به خودشونو دارند که واسم خیلی جذابه.سمت بندر عباس هم اومدم در فصل بهار، هوا خیلی خوب و ابری بود و من اصلا گرمای جنوب رو ندیدم.مردمشون هم خیلی دوست داشتنی بودند.اهواز هم بخاطر سفر به کربلا یه روز اونجا بودیم و تو رودخونه از زیر پل با قایق موتوری رد شدیم.ولی زمان زیادی رو اونجا نگذروندیم.خودمم مشهدی هستم و اینجا هوا نسبت به جنوب خیلی خنک تر هست.بخاطر امام رضا زائران زیادی میان که عربهای فکر میکنم عراق هم زیاد میان و همشون بینی هاشون چسب زده هست.یعنی عمل زیبایی بینی انجام میدند.بخاطر ارزش پول ایران کم هست و دکترهای زیبایی خوبی داره و واسشون ارزان درمیاد.شبهای اینجا مخصوصا اطراف حرم و بازارهای بزرگ تا دیر وقت باز هستند.جاهای تفریحی و خوش آب و هوا هم زیاد داره.امکاناتشم برای مسافران خیلی زیاده.اگه مشهد تشریف آوردید،راهنمایی خواستید همینجا خوشحال میشم راهنماییتون کنم.

دقیقا اکثر شهرهای ایران فرهنگ و آداب و گویش شیرین مخصوص به خودشونو دارند که واسم خیلی جذابه.سمت بندر ...

خيلي با معرفتي خوشحالم كه همچين آدمايي هنوز هستن حتما اگه قسمت شد خبر ميكنم شما هم مسيرتون خورد به اهواز اطلاع بديد در خدمت باشيم

« كلماتم را بر اساس شخصيت افراد تنظيم ميكنم »
2790
2778
2791
2779
2792