2777
2789
عنوان

مدل ساحلی بدوزم؟

441 بازدید | 11 پست

ی پارچه نخی فانتزی گرفتم خیلی قشنگه اتفاقن زیاد هم گرفتم برای ست بلوز شلوار اما میگم ساحلی آستین بلند بدوزمش بهتره!؟واسه تابستون کدومش بیشتر ب کارم میاد؟؟

بنظرتون برای ی دختر ۱۷،۱۸ ساله بلوز شلوار ست مناسبه یا ساحلی؟؟

پارچش فانتزیه و‌ زنونه نیست..عکسی ازش ندارم وگرنه میزاشتم🫤

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه مجردی بلوز و شلوار 

اگه متاهلی ساحلی 

خودم متاهل هستم ولی ترجیحم بلوز و شلوار بود چون بیشتر استفاده می شه

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
بنظرم بلوز شلوار راحتی که بتونی بیرونم بپوشی آستین های تیشرت رو پاکتی بدوزی میتونی واسه روزمره که بی ...

ن گلم طرحش ی طوریه ک خجالت میکشم خیابون و..بپوشم

ولی خب تا خونه پدربزرگم اینا میرم میپوشمش

عزیزم فردا عکسشو میزارم تاپیک میزنم تگ ت میکنم حتمااا الان دراز کشیدم نمیدونم پارچه ش دیقن کجاس🥲

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

هردوتاش قشنگه و خنک اما ساحلی خیلی قشنگتره

اره نظر خودمم همینه برا مسافرت و..مناسبه

اگه مجردی بلوز و شلوار  اگه متاهلی ساحلی  خودم متاهل هستم ولی ترجیحم بلوز و شلوار بود ...

تکلیف منی ک مجردم و دلم میخاد ساحلی بدوزم چیه؟😂💔

تکلیف منی ک مجردم و دلم میخاد ساحلی بدوزم چیه؟😂💔

ساحلی خوبه ولی به درد تازه عروس هایی می خوره که مدام می خوان جلو شوهر تیپ بزنند یا برن خونه مادرشوهر نشون بدن که چه عروس با کلاسی گیرت آمده،  یا تو مهمونی هاشون بپوشی

اگه دختر خونه ای همون بلوز و شلوار بدوز و تا می تونی ازش استفاده کن و لذتش ببر! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
ساحلی خوبه ولی به درد تازه عروس هایی می خوره که مدام می خوان جلو شوهر تیپ بزنند یا برن خونه مادرشوهر ...

اره خیلیم درسته نظرتون✨🫶🏻

پس میزارمش تا ازدواج کنم بعد بدوزممم🥺😄

اره خیلیم درسته نظرتون✨🫶🏻 پس میزارمش تا ازدواج کنم بعد بدوزممم🥺😄

این بدوز 

برای بعد ازدواج هم با همسرت برو پارچه مد روز بخر و بدوز 

پارچه بمونه می پرسه و مدلش قدیمی می شه

این بدوز  برای بعد ازدواج هم با همسرت برو پارچه مد روز بخر و بدوز  پارچه بمونه می پرسه و ...

شوخی کردم عزیزم

اتفاقن لباس زیاد میدوزم بنظرم بلوز شلوار دخترونه تره