2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اگه دوازدهم منظورته شرطی نوع اول و دوم و اونایی که بیکاز و 3تای دیگه بودن یه نگاه انداختم من ترمیم م ...

منم ترمیمم البته دیپلمم بر 1402.

ایشالله خوب بدی

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

اگه دوازدهم منظورته شرطی نوع اول و دوم و اونایی که بیکاز و 3تای دیگه بودن یه نگاه انداختم من ترمیم م ...

اول بشین لغت بخون بعد املا بعد گرامر و متن درس و کتاب کار و ازمونای سال قبل

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

اول بشین لغت بخون بعد املا بعد گرامر و متن درس و کتاب کار و ازمونای سال قبل

ببین اصلا کتابو نمیفهمم کلی چیزی انگلیسی نوشته مات نگاش میکنم فیلم سایت شفیعی رایگان گذاشته استاده خوبه درس دادنش از فعل ها و اینها شروع کرده درس هارو

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

ببین اصلا کتابو نمیفهمم کلی چیزی انگلیسی نوشته مات نگاش میکنم فیلم سایت شفیعی رایگان گذاشته استاده خ ...

عزیزم اول لغات رو بخون فرصت داری هنوز میتونی از جزوه های اماد استفاده کنی. برای گرامر قریشی رو توصیه میکنم