2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چی؟

یک اکانت رو گوشی

خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم   متاهل
از کجا میکی؟آخه نات کوین رو دو سیم کارته بازی کردن مشکلی نبود

این فرق داره واسه چند نفر صفر شد

خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم   متاهل
آخه دو تا سیم کارت توی گوشی داشتن؟

اره

از اطرافیانتون بوده؟

اره 

پس از این خانم که میگن پرید سکه های یکی از اطرافیانشون چی میگن؟

اصلا هنوز این ارز هم   ستر لیست نشده ک بخواد بپره و چیزی به اسم پریدن نداریم😂 شاید لیست نشه و پولی توش نباشه ولی از بین نمیره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز