2777
2789
عنوان

گند زدم😐💔😐💔

118 بازدید | 6 پست

بچه ها با نامزدم حرف می‌زدیم 

بعد حرف کشید ب جایی ک برگشتم گفتم همیشه اونایی ک توی ی لول هستن مثلا دوتا زن دایی یا زن عمو باهم دعواشون میشه

بعد ی طور شد الان حس میکنم اون بد برداشت کنه چون گفت تو خواهر شوهر داری منم گفتم آخه اونا فرق می‌کنه اونا بچه اون خونن

اینطور برداشت نکنه ک خدای نکرده منظورم از لول ی چیز دیگه بود 😐😐😐😐😐💔💔💔💔💔منظورم نسبت خانوادگی برابر بود ایوای توروخدا ی چیز بگین 

آخه بگو تو حرف زدن خودت بلد نیستی واجبه اینطور کلمه ها بگی گند بزنی نره ب خواهر هاش این حرفمو بگه بعد اونا فکر کنن منظورم ی چیز دیگه بود 

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از واژه لول بدم میاد🚶🏼‍♀️

منم ولی منظورم اون نبود

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿

وقتی گفته خودتم خواهر شوهر داری یعنی منظورتو فهمیده  نگران نباش

حتما فهمیده؟ 😐😐😐😐💔 یاحدا دارم سکته میکنم 

آره عزیزم

مرسی